Skoda Octavia II FL 1,9 TDI 4x4, prumer za 110 000 km 5,3 l/100 km. Ja jsem s ni tedy jezdil spise sporadicky, ale par tisic jsem s ni pri cestach na po rozoranych silnicich velmi blizkeho vychodu najel. To auto tedy jede jako kdyz nejede, ale spotrebu ma vazne nizkou...
já mám na briketě (oct II. preFL 1,9TDi 77kW 4x4) průměr za čtyři a půl roku / 275kkm = 6,18
kolega má od ledna Oct II FL. 1,6CrD 77kW 4x4 a průměr za 8kkm = 5,39
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pjanda píše:Skoda Octavia II FL 1,9 TDI 4x4, prumer za 110 000 km 5,3 l/100 km. Ja jsem s ni tedy jezdil spise sporadicky, ale par tisic jsem s ni pri cestach na po rozoranych silnicich velmi blizkeho vychodu najel. To auto tedy jede jako kdyz nejede, ale spotrebu ma vazne nizkou...
S tím musel jezdit velmi klidný řidič delší trasy mimo město, jinak si to nedokážu vysvětlit. S předokolkou OIIC 1,9 TDI jsem měl za 40 tisíc km průměr 5,8 litru a to jsem jezdil velmi umírněně.
Astar: 4x4 ma sestikvalt a rekl bych, ze to spotrebe pomaha. Treba je to i nejaky povedeny kousek, ale opravdu to moc paliva nezada - dokazu s tim jet okresku klidnym svizym tempem s dosahovanim maximalne 140-150 km/h za 6,5 litru bez vetsi snahy. Pokud se jede pomalu okolo 100 km/h, jde spotreba pod 5.
Jinak s tim jezdil hlavne kolega a urcite prevazne klidne, ale podle predpisu asi nikdy...