Za kolik jezdíte s dieselem?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Za kolik jezdíte s dieselem?
M550d
Praha - Varnsdorf přes Měník: Varnsdorf - Praha přes Liberec: Raději zůstanu u benzínu.
Praha - Varnsdorf přes Měník: Varnsdorf - Praha přes Liberec: Raději zůstanu u benzínu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
By me nenapadlo, ze 3l nafta bude bastit tolik. Chapu ze to nebylo pomalu, ale stejne to je dost...řidičBOB píše:M550d
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
ono to auto umi i za malo, ale rozhodne ne pri vyuzivani potencialu.
viz
http://www.autoforum.cz/bleskovky/prave ... fty-videa/
viz
http://www.autoforum.cz/bleskovky/prave ... fty-videa/
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
umí...na ECO+ se dá i kolem 8...ale to asi není cílem toho auta, resp. cílem kupujícího, který nechá za jeho nákup nemalé peníze.
Nicméně ta spotřeba je extrémní - s XFR takovou na stejné trase prakticky nelze dosáhnout.
Nicméně ta spotřeba je extrémní - s XFR takovou na stejné trase prakticky nelze dosáhnout.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dnes vecer: Slavkov u Brna - Praha Ruzyne za 6.2l @ prumeru 139 km/h
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
O Víkendu: Praha - Bratislava - Malacky - Praha. cca 4,5l. Rychlost 130km/h
2.0i 107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Touareg 3.0TDI BM 8AT - a to je ve zcela pasivním provedení vůči měření rychlosti:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Spolujezdec
Pro k86:Auto jsem kupoval když mělo najeté 99tkm a teď mám 190tkm a pořád jezdím amyslím že spojka je původní.Je jasné že kdybych byl prase tak půjde do kytek asi brzo.Je pravda že to sem tam proženu ale žádné prasárny na cestě.Je mi sice pajda a mám rád rychlost ale v mezích normy ale když vidím hovada bez zkušeností jak frajeří tak bych jim vzal hned papíry.Jde o to kde a kdy si můžu dovolit ale dělat myšky v hustém provozu je to na tečku do čela.Ale to jsem odbočil.Já jsem se svojí škodověnkou spokojený když ndeska vidím jak se všechny auta zalidovou cenu ojebávají a mají tam poruchovou elektroniku tak si moje auto pochvaluji protože té elektroniky tam moc není ale to je jiná kategorie.Škodofilům ZDAR
Koukám samé zbohatlické vozy, které žerou malé děti i s kočárky..... Tak já dám něco "sociálnějšího". Zobrazená spotřeba je po Praze v pracovní den při běžné jízdě +10km (a kde jsem se nebál, tak i více). Všimněte si luxusní zelené ekošipky v otáčkoměru = indikátor zařazení vyššího stupně.