Za kolik jezdíte s dieselem?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Za kolik jezdíte s dieselem?
Já to měl v Q5 a pod 10,5 jsem s tím nejezdil...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A4 je atlet
VW Passat 2.0 TDi 2007 - dlouhodobý průměr 6.3 (kombinace město, meziměsto a částečně dálnice).
Při 100 Km/h 4.9, nad 100 km/h se spotřeba dost rapidně zvedá.
Při 100 Km/h 4.9, nad 100 km/h se spotřeba dost rapidně zvedá.
Praha Ruzyne - Kromeriz = 4.7l @ prumeru 113 km/h
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
-
- Spolujezdec
Čus nafťáci Mám octavii combi rv:2000 66kw čiplou o 1/3 a jezdím většinou kolem komína do práce,město sem tam něco víc a dlouhá mi ukazuje 5.1.Když tomu trochu více šlápnu na krk tak se vlezu v poho do 5.5.Je to starý dobrý diesel který mě asi přežije .
66kw na 88kw? to te spojka musi milovat
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
@k86: temu prd rozumíš....
český sen: oftáka kombajn ftédéí, na hlínách a čiplá, woe... táhne to brutálně vocpodu a jezdí to skoro zadarmo, když to nehoníš, tak to naftu i vyrábí...
autor příspěvku tady na pokecu AF zcelajistě najde hodně podobně smýšlejících kamarádů...
český sen: oftáka kombajn ftédéí, na hlínách a čiplá, woe... táhne to brutálně vocpodu a jezdí to skoro zadarmo, když to nehoníš, tak to naftu i vyrábí...
autor příspěvku tady na pokecu AF zcelajistě najde hodně podobně smýšlejících kamarádů...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja bych se ho zastal, ja mel 66 na 90+ (presne nevim). nejde ani tak o spickovy vykon, ale jak je udelany prubeh momentu. kdyz to tam nejaky umelec narve od nuly, tak jsde spojka do kopru rychle, ja to mel "mekce" a zacala prokluzovat az nekde u 160t. a to jeste jen obcas.
a prekvapive mi to taky jezdilo kolem 5.5 real.
to bylo ale jedine pozitivum toho auta. byl jsem rad, kdyz jsem se ho kdysi zbavil.
a prekvapive mi to taky jezdilo kolem 5.5 real.
to bylo ale jedine pozitivum toho auta. byl jsem rad, kdyz jsem se ho kdysi zbavil.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ale taky umí kombinaci za skoro 8 ale jinak já se s TDCi 103kw vejdu celkem v klidu do 7/100 jen když jezdim víc po dálnicích a spěcham, tak to žere nějak vícMotomoto píše:Ford Mondeo 2.0 TDCi a veme si okolo 6ti na sto
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!