Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
diky za info, holt ta vysi kara souta tu spotru uz od strednich rychlosti posila vysoko no.
Tak už došlo i na mě a taky jsem se se spotřebou podíval za 20l/100km. Pomalý tehnický okruh: 28 l/100km.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
audi a4 1.8T quattro, dlhodoba 9,1
tak to mne poser, ale mam uplne tu samou za letosni rok a stejne autokubeek píše:audi a4 1.8T quattro, dlhodoba 9,1
Audi je skratka istota
Inak S5 SB dlhodoba podla PHM 10,4...strasne uzrane auto vzhladom k tomu vykonu
Inak S5 SB dlhodoba podla PHM 10,4...strasne uzrane auto vzhladom k tomu vykonu
To s tím jezdíš 140 po dálnici ne?
Ja s tym nejazdim bezne, ked som s tym par krat siel, tak som siel po dialnici ca 160 a mal som spotrebu okolo 10,5...
tiez mas tuto 140kw verziu?goes píše:tak to mne poser, ale mam uplne tu samou za letosni rok a stejne autokubeek píše:audi a4 1.8T quattro, dlhodoba 9,1
dlouhodobou téměř přesně 9 sem měl i se skautíkem 1.8TSI.... ale ten má jen 118kW, ale je to taky 4-hrab
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
no 4hrab to sice je, ale nemas tam ty ztraty jako full time, ty ti prichazi az po sepnuti, tudiz pri bezne jizde jsou ty ztraty vyrazne mensi.pavproch píše:dlouhodobou téměř přesně 9 sem měl i se skautíkem 1.8TSI.... ale ten má jen 118kW, ale je to taky 4-hrab