Za kolik jezdíte s dieselem?

Které palivo je to pravé pro či ono auto?
Odpovědět
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Za kolik jezdíte s dieselem?

Příspěvek od Jacík »

jaccub píše:Panove, tu fotku jsem si nevymyslel, vyfotil jsem pouze aktualni stav nad kterym jsem sam zasnul, protoze pri nizsich rychlostrch (150+) se aktualni spotreba pohybovala kolem 14l.
Počkej, takže aktuální 14 a průměr 7,3 při +/- konstantní rychlosti? Nebo jak to mám chápat? :-)
jaccub
Adept autoškoly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaccub »

pouze podotykam, ze aktualni spotreba s nohou na podlaze nebyla tak vysoka jako kdyz jsem jel treba 160. O prumerne spotrebe jsem se vzhledem k te fotce nevyjadroval
kurburt
Řidič začátečník

Příspěvek od kurburt »

vcera Brno - Praha, 3.0 TDI, 180 tempomat takrka porad, spotreba 8.6 na zkurvenych letnich B Potenza, na zimnich Nokianech jsem se pohyboval podobnyma rychlostma se spotrebou o cca 0,5 litru mene
kubeek
Řidič začátečník

Příspěvek od kubeek »

Quattro?
kurburt
Řidič začátečník

Příspěvek od kurburt »

jo
kubeek
Řidič začátečník

Příspěvek od kubeek »

to je slusne to mam s 1.8t tak liter naviac urcite
kurburt
Řidič začátečník

Příspěvek od kurburt »

tak ona to srazi dolu jakakoliv plynulejsi jizda a neni pak prilis dulezite, zda to je 130 nebo 200, naopak ve meste se s tim tezko jezdi pod 10...pokud je na tom aute neco dobre, tak je to spotreba, to vsak je bohuzel jenom zlomek celkoveho dojmu...matka s tim jezdi pravidelne trasu 40 km po okreskach 90kmh, 200 km po dalnici 135km za 5.9-6 litru, coz je uplne smesny cislo
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

To je hodně slušný, při stejným režimu bych měl s Fokálem nejmíň 5,5 a to mi chybí 2 válce, litr objemu a asi 70 koní :-D
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

kurburt: S tímhle motorem jsem jezdil jen v A6 a přišel mi hrozně rozežraný. Cesta Kolín - Praha víceméně v rámci limitů (max +20), ve velmi klidném provozu vycházela určitě přes 9 :-/
2.9T RWD
kurburt
Řidič začátečník

Příspěvek od kurburt »

no on je tak nejak plnej paradoxu a myslim, ze se chova i velmi rozdilne v ruznych autech/prevodovkach...treba vcerejsi ukazka, jizda OV-Brno, celkem provoz, vetsinou 180-190, ale vecne brzdeni/zrychlovani (od Olomouce po Vyskov teda 150 :) ) a prijel jsem do Brna se spotrebou 8.7 (coz proste pul litru az litr delaji ty zkurveny pneu, viz srovnani stejneho tempa se zimnima)...no a dneska rano jsem se po pul roce odvazil pustit klimatizaci, ranni mrdani po meste, zadna extra dynamika a spotreba 13 :D...casem by to sice spadlo nekam mozna k 12, ale proste po meste si to vezme dost, navic i prevodovka a spojka neni zrovna nadsena v rezimu 1-2, 2-3, 3-2
Odpovědět