Dojížděči do fabrik budou dojíždět pořád. Hrdinové, co dojíždí z (jedný vesnice na jednu směnu do jedný fabriky) každej svým autem a nepochopili do teď, to nepochopí dál. "Profíci" jako BOB, HondaMan, já (...) jezdit prostě musí a jestli stojí palivo o 10-20% nahoru dolu s tím vůbec nic neudělá. Víkendový pleasure jezdci to řešit taky nebudou, protože kdo má další auto "na hraní", tak už je většinou zavodář a vopravdu si nenechá utýct zážitek kvůli pár desítkám halířů na km. A že by někdo nejel na víkend za babičkou, kvůli několika desítkám korun? No, toho bych chtěl vidět
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Podle mě cena paliva s celkovou výtočí na území ČR skoro vůbec nic neudělá. A i nějaký přesuny, že by nějakej Vervař teď přešel na ONO, budou hodně řídký.
Ale mimochodem, když sme u těch benzínek -> Jsem hrdej ONO tankovač, když mi to nevyjde domů, beru u nich naftu i jejich 98 do STI
![Peace sign :ympeace:](./images/smilies/67.gif)
Teď jsem asi 3x tankoval v Praze a ty vole, to je reálně nebezpečný. Ucpanej protisměr i křižovatka vedle, auta všude. Hnus, divný, divím se, že to reálě není nějak regulovaný
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)