Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
tak vidis tam prumernu rychlost. obce a prahu jezdim limit +10kmh tacho. to pc keca, realne to bude treba 7,1
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
glider: jasně...mattone je tím známej - furt stojí na podlaze, koncernové sračky nestíhají a on na palubáku za šest.
Kdybych neměl varskou najetou i poslepu, tak tomu snad i věřím...ale: 120-130 na varské leda tak ve tři ráno, protože jinak se tam člověk vleče ve vláčcích jak smrad a s tím jeho polozdechlým stádem pod kapotou, se tam ani předjíždět nedá.
Takže ať si klidně lže...sám sobě do kapsy.
Kdybych neměl varskou najetou i poslepu, tak tomu snad i věřím...ale: 120-130 na varské leda tak ve tři ráno, protože jinak se tam člověk vleče ve vláčcích jak smrad a s tím jeho polozdechlým stádem pod kapotou, se tam ani předjíždět nedá.
Takže ať si klidně lže...sám sobě do kapsy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jel sem v sobotu v 9 vecer. se 180 koni se neda predjizdet? )
ty si fakt asi nemocnej, nevidim jedinej duvod proc bych si vymyslel takovy p*coviny jako je spotreba auta. jeste sem sam pisu, ze PC lze a zere to trochu vic. coz ten tvuj uzasnej vw dela nepocybne taky. to ti sem mam dat hodinovy video jak sem jel, magore?
ty si fakt asi nemocnej, nevidim jedinej duvod proc bych si vymyslel takovy p*coviny jako je spotreba auta. jeste sem sam pisu, ze PC lze a zere to trochu vic. coz ten tvuj uzasnej vw dela nepocybne taky. to ti sem mam dat hodinovy video jak sem jel, magore?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hele, invektivy si nech pro své kamarády. Tvé pochybné argumenty tím na síle opravdu nezískají.
Pokud bys nebyl afektovaný a pozorně četl, co jsem psal, tak bych věděl, že nerozporuji ani tak tu spotřebu jako fakt, kterým to vždy podáváš. Dovolím si tvrdit, že jsem v životě víc odcouval než ty kdy nejel popředu a v tolika autech, kolik jsi ani neměl ve své předpubertální sbírce angličáků...tak nějak trochu tuším, kolik co žere a při jakém stylu jízdy.
Takže si mne klidně nazývej magorem, když ti to uleví od tlaku na koulích nebo mozku, ale stejně si o tvých postech o spotřebě myslím svoje a rád se se svým názorem vždy podělím
Pokud bys nebyl afektovaný a pozorně četl, co jsem psal, tak bych věděl, že nerozporuji ani tak tu spotřebu jako fakt, kterým to vždy podáváš. Dovolím si tvrdit, že jsem v životě víc odcouval než ty kdy nejel popředu a v tolika autech, kolik jsi ani neměl ve své předpubertální sbírce angličáků...tak nějak trochu tuším, kolik co žere a při jakém stylu jízdy.
Takže si mne klidně nazývej magorem, když ti to uleví od tlaku na koulích nebo mozku, ale stejně si o tvých postech o spotřebě myslím svoje a rád se se svým názorem vždy podělím
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bon: Však ono to nějak tak bude. Když na okresce nastavím tempo "pohoda 120-130", většinu času se potahnu ve vláčku 80. To samé dálnice, tempomat 160 znamená prakticky pořád 130-140 za nějakým blbem. Vždyť to znáš. A když člověk při zrychlovani nepodrazuje, pod těch 7 se snad i vejde.
Dneska celodenní blbnuti na pozici hokra po Vysočine s následným hodně agresivnim přesunem na Prahu 9,8 na celou nádrž
Dneska celodenní blbnuti na pozici hokra po Vysočine s následným hodně agresivnim přesunem na Prahu 9,8 na celou nádrž
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: vždyť ano...ale přiznám si to a nedělám z toho pomalu Barum rallye Stačí si říct, kolik to točí ve 160 kmh a má každý jasno.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
pac pod 7 jede jen diesel od vw dalnici sem jel 160 celou okreska 120 taky, predjizdel sem asi 5 aut. je mi jedno cemu verite, bezte si vyhonit do vasich golfu klauni
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tvl, tys předjel 5 aut? To byly určitě šunty z koncernu, co ti nestíhaly
Akorát nevím, jestli jsi komický nebo trapný...
Akorát nevím, jestli jsi komický nebo trapný...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
seš fakt pacient.