Za kolik jezdíte s benzínem?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
Nevím, jestli to patří vůbec sem
Ráno jsem opět osedlal můj oblíbený Passat GTE... Celý den prakticky po pze v režimu "hybrid":
Ráno jsem opět osedlal můj oblíbený Passat GTE... Celý den prakticky po pze v režimu "hybrid":
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je překvapivě dobrá spotřeba. A určitě příjemnější jízda než uvrčený čtyřválcový euro6 kamna.......
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně ano! Jenom, kdyby tohle nemělo tak nesmyslnou cenovku...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A proto průměr skoro 15/100.... neska sem bral plnou....pavproch píše:Neska 300+ km po okreskách i dálnicích, ostřeji, ale ne hrana, na suchu i mokru, v chladnu
EDIT: Bych i skoro řekl, že ty viditelně širší zadní gumy PS4 přidaly cca litr (ne-li víc) na spotřebě....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Teď jsem pár dní jezdil půjčenou OIII 1.2tsi 63kw a vysledny průměr byl cca 7l/100.
Nejdříve jsem se s ní snažil jezdit aktivně, ale ani mě, ani to auto to moc nebavilo a výsledek byl 10/100. Při poklidném stylu šlo jet za půlku.
Nejdříve jsem se s ní snažil jezdit aktivně, ale ani mě, ani to auto to moc nebavilo a výsledek byl 10/100. Při poklidném stylu šlo jet za půlku.
2.9T RWD
Od začátku carbrio roku projeto osm nádrží a z toho šest se spotřebou 15L. Na to jak miata moc nejede je užraná jako tank. Na dálku jsem se jednou dostal pod 10L...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Po všelikém tom tunění a ladění a tak už fčíl v průměru jezdím s (firemním) 3er za skoro 14 na sto ve sto voltech.... a vůbec mně to nevadí.... snad jen kdyby tambyla větší nádrž, at nemusím co 400km na benzinku...
-
- Autoškolák
Leguán TSI 2.0 132kW 4M DSG prvních cca 800 km průměr 10.3 . Vzhledem k 50% město 20% dálnice jsem čekal i víc. Pohon většinou "normál", zkoušel jsem i "eko", semtam zablbnu "sport". Pokud jedu pár desítek km okresky, tak to jde až skoro k 7.
Její leguán 2.0TSI 132kW 6MT jezdí v průměru taky za deset na sto.
NC na tom je teda líp, dlouhodobý průměr 8,5l, na ostřejší projížďce do 11l.jarka píše:Od začátku carbrio roku projeto osm nádrží a z toho šest se spotřebou 15L. Na to jak miata moc nejede je užraná jako tank. Na dálku jsem se jednou dostal pod 10L...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3