Temná síla si tě podmanila, nebyl jsi dost silný?!Zajda píše:Sáhl jsem po známé pistoli, no Čekal jsem že se to brzo stane když přejdu na temnou stranu
Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB píše:GolfR dlouhodobě za 10,1... Trasa Pha - Jihlava a zpět na 150 tempomat - 9,2.
To je moc pěkná ekonomika.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo 50ka je svinucha mala...ta mi vadila uz na dieseloch co jazdili za 8
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ta efektivita Golfu R je fakt úctyhodná. Unifikovaná nádrž je ale špatný vtip. Aspoň v rámci příplatkové výbavy měli nabídnout něco rozumného...
//EDIT:
Dobrý výstřelek byl ještě při jiném tankování, když mi nafta stříkala ven a pistole se vypínala. Šel jsem se zeptat obsluhy jestli to nemají pokažené. Inu, paní mi vysvětlila, že jsem si zrovna vybral pumpu pro náklaďáky Naftoví motoristé se holt musí mít při tankování na pozoru, nebezpečí číhá na každém rohu
Ano, šla na to úskočně. Byla to nouzovka, hotfix akutního výpadku jiného auta v rodině, ani jsem to nekupoval pro sebe, nakonec mi ale zůstalo na krku. Tak teď objevuju nové obzoryM.Z. píše:Temná síla si tě podmanila, nebyl jsi dost silný?!
//EDIT:
Dobrý výstřelek byl ještě při jiném tankování, když mi nafta stříkala ven a pistole se vypínala. Šel jsem se zeptat obsluhy jestli to nemají pokažené. Inu, paní mi vysvětlila, že jsem si zrovna vybral pumpu pro náklaďáky Naftoví motoristé se holt musí mít při tankování na pozoru, nebezpečí číhá na každém rohu
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
-
- Autoškolák
Ta spotřeba Golfu R je zajímavá. Nemáte někdo představu kolik to bere při jízdách ve městě?
Já teď jezdím Golf7 GTI DSG a spotřebu ve městě mam lehce pod 12 litrů a je více méně jedno jak člověk jede.
Rozdíl tedy ve spotřebě, ač má Rko 80 koní navrch, skoro žádný není.
Já teď jezdím Golf7 GTI DSG a spotřebu ve městě mam lehce pod 12 litrů a je více méně jedno jak člověk jede.
Rozdíl tedy ve spotřebě, ač má Rko 80 koní navrch, skoro žádný není.
Automat + adaptivní tempomat, který se umí zastavit a rozjet, to je velká pohoda nejen do městských kolonřidičBOB píše:Já jsem automatový. Tuhle jsem jezdil nějakým manu a musím říct, že mne to přestalo bavit v první koloně, když jsem poskakoval asi 40 minut jedna/neutrál/jedna/neutrál... Fakt jsem byl šťastný, když jsem opět sedl za automat. Takže tím to nebude
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Olej z manualnej prevodovky na vas
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Cupra: Brno - Praha (Ruzyne), prumer 115km/h = 9l