Za kolik jezdíte s benzínem?
-
- Pan Řidič
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
Pripájam sa
specs?
specs?
Diky. Zaklad v 5D, dsg, kuze, navi, par dalsich drobnosti. Mam to jako pracovni auto, tak jsem chtel neco nenapadnyho a civilniho.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Za kolik jezdim s benzinem ? Ja jezdim spokojene s LPG ! a jsem velice spokojeny lidi o tomhle premyslejte.
FuiAlikBer píše:Za kolik jezdim s benzinem ? Ja jezdim spokojene s LPG ! a jsem velice spokojeny lidi o tomhle premyslejte.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tfuj!
Rychle odplivnout a pokřižovat.... a to sem zanícený bezvěrec.
Rychle odplivnout a pokřižovat.... a to sem zanícený bezvěrec.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ble, jedině snad CNG do užitkáče, s tím jsem spokojený.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
-
- Pan Řidič
Není nad pětilitr s nálepkou LPG na zadním okně!
Ještě, že jí nemám vidět
Nechci se tu pouštět do hádek o LPG, nejsem jeho podporovatel, ale v autě ho mám kvůli finanční náročnosti.. se 4.4i svižnou jízdou jezdím za 12-13l plynu, což znamená nějakých zhruba 1,6kč/km a to je rozdíl oproti 11l benzínu za 3,5kč/km (verva).. při nájezdu 1500km měsíčně 2400Kč vs 5250kč to je úspora 2850Kč měsíčně/34200kč ročně..konkrétně můj případ
Plyn mám v autě druhým rokem a bez problémů, občas mu dopřeju vytáhnout plnou vervy ve vyšších otáčkách a nemusím se každé ráno soukat např. do Oktávky bez výbavy a výkonu a být za volantem otrávenej.. otázka priorit, nezastávám 100% ani LPG ani benzín ani naftu, každý má svoje.. do nového auta bych to necpal, už jen hledání parkingu (pouze v ČR) + rezerva v kufru je značná nevýhoda. Až pominou studentská léta, do LPG bych znova nejspíš nešel. Sorry za OT, ale když už jste začli
Nechci se tu pouštět do hádek o LPG, nejsem jeho podporovatel, ale v autě ho mám kvůli finanční náročnosti.. se 4.4i svižnou jízdou jezdím za 12-13l plynu, což znamená nějakých zhruba 1,6kč/km a to je rozdíl oproti 11l benzínu za 3,5kč/km (verva).. při nájezdu 1500km měsíčně 2400Kč vs 5250kč to je úspora 2850Kč měsíčně/34200kč ročně..konkrétně můj případ
Plyn mám v autě druhým rokem a bez problémů, občas mu dopřeju vytáhnout plnou vervy ve vyšších otáčkách a nemusím se každé ráno soukat např. do Oktávky bez výbavy a výkonu a být za volantem otrávenej.. otázka priorit, nezastávám 100% ani LPG ani benzín ani naftu, každý má svoje.. do nového auta bych to necpal, už jen hledání parkingu (pouze v ČR) + rezerva v kufru je značná nevýhoda. Až pominou studentská léta, do LPG bych znova nejspíš nešel. Sorry za OT, ale když už jste začli
Nejsmutnější je ale to, že tahle ''úspora'' je jen díky tomu, že lpg není zdaněn, kdyby stejně nebyl zdaněn benzín, tak bude stát hodně podobný peníze, a pak se přestavba nevyplatí.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
A pomineme-li finanční stránku (ref opice a banány), tak jde taky o technickou stránku věci - ty motory prostě NEBYLY konstruovány pro spalování čehokoli jiného než benzínu, takže už jen to je pro mě zcela nepřekonatelný důvod, proč ten motor NEkurwit.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.