poradite mi s vyběrem malyho prcka?
poradite mi s vyběrem malyho prcka?
Zdravim
nemám moc peněz a potřebuju autičko do roku 2000 obsah nejlip pod 1000ccm s co nejmenšima provoznima nákladama a dobrou dostupnosti ND bydlim na Hané takže nepotřebuju silný motor potřebuju to na ježděni max do 20km malej kufr mi neva protože vtom budu jezdit sám takže zadni sedačky poletijou ven nejde mi o super pohodli nepotřebuju klimu ale jen se dopravit z bodu A do bodu B za radu děkuji
nemám moc peněz a potřebuju autičko do roku 2000 obsah nejlip pod 1000ccm s co nejmenšima provoznima nákladama a dobrou dostupnosti ND bydlim na Hané takže nepotřebuju silný motor potřebuju to na ježděni max do 20km malej kufr mi neva protože vtom budu jezdit sám takže zadni sedačky poletijou ven nejde mi o super pohodli nepotřebuju klimu ale jen se dopravit z bodu A do bodu B za radu děkuji
Re: poradite mi s vyběrem malyho prcka?
sice jsem nenapsal určitou částku kolik jsem ochoten investovat ale Yaris je namě bohužel docela dost drahej ale i tak děkuji
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Kolik ročně najedeš? Jestli víc, tak bych mrknul třeba na nějaký atmo diesely, Saxo nebo P106 1.5D. Jestli málo, tak benzín a třeba Felicii 1.3, u toho budeš mít asi nejnižší možné náklady na údržbu, opraví to snad každej druhej...
najezdim tak 5-10 tis.km vic ne.
-
- Autoškolák
Tak na takovy poskakovani je ta felicie idealni.
starší pandice 1.1 v holobytu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No jelikož jsem zastánce toho, že cokoliv je lepší než Felicia, tak třebas nějaké VW Lupo
Ain´t nobody got time for that
Felicie je cenově přijatelná už dřiv sem nadni uvažoval odradila mě jeji velká náchylnost ke korozi jeden z dědiny má fiata činkvečento rv95 a karoserie i lak vypadá mnohem lip než na poslednich feliciich těžko se dá asi sehnat za rozumnou cenu udržovaná felicie které ta karoserie ještě nějaký ten rok vydrži
Na Felicii už je pozdě. To je duch minulých vánoc. Kolik ta popelnice má stát? A hlavně proč zrovna do 1,0 objemu? Rozdíl mezi 1 a 1,3 je v pojištění minimální a dnes už pojištění nehraje roli. Co třeba Punto s motorem 1,2 Fire ,nejlépe bez posilovače. Pak už se tam téměř nic nepokazí
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.