Vyberám nejaké zábavné auto, na víkendy, sem tam aj s rodinou (3ks), občas aj do mesta.
nemám velmi jasno čo vlastne chcem ale zistil som, že mám jeden netradičný požiadavok. Musí to mať rozumne lahkú spojku. Išiel som už pomerne rozhodnutý pre 130i a zistil som že také "sporty" spojky sú pre mňa problém so zdravotných dôvodov (koleno). Spojka ako v bežných autách je ok, daily mám MK4 mondeo 2.0tdci a no problem.
Ostatné požiadavky: zadné sedačky, r.v. 2000+, nejaký výkon, viac válcov = viac adiddas
Cena 150-400tis kč? Čím menej tým lepšie
Doterajší výber vyzeral takto: 130i, Megan RS 250 CUP. Čo teda padlo.
Zatial som vygoolil, že ľahká spojka by mala byť vo Fieste ST a/alebo v Abarthovi, pre fiestu mám celkom problém sa nadchnúť, abarth je asi fajn, ale zase si v tom neviem predstaviť žiadny výlet dlhší ako 30 minút.
Teraz rozmýšlam, že či vobec má význam hľadať nejaký manuál alebo je to v z mojim problémom a požiadavkom na výkon beznádejné a chce to niečo z automatom.
Budem rád aj za nejaké typi na ten automat, staré automaty a okresková zábava mi až tak nejdú k sebe. Niekde cez 400tis sem tam vidno EVO X SST (dvojspojka) ale je to dost penazí len za koníček a už nebezpečne blízko S550 mustangom, na čo sa vždy v úvahách dostávam do kategórie zbytočne nových a zbytočne drahých áut.
Díky
Zabavne auto - lehka spojka
Re: Zabavne auto - lehka spojka
Co si vzpominam tak lehkou spojku melo subaru brz. Rodina by byla lepsi bez noh
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zabavne auto - lehka spojka
Lahku spojku a radenie maju VAG, takze nejaky ten Golf GTI/R, Leon Cupra...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...