Má smysl platit za infotainment?
Má smysl platit za infotainment?
Ahoj, vybírám (stále ) nějaký nový povoz, pravděpodobně z trojice octa-golf-leon. Dost řeším cenu (do 250k) a říkám si, jestli má cenu pořizovat auto s barevným infotainmentem, ale tím menším, který (asi) se neumí spárovat s telefonem a ukazovat Waze. Když už si tam teda nepustím navigaci, což je asi jediná věc, která mě napadá že bych chtěl, má to nějakou jinou dobrou funkci, kterou ta úplně nejzákladnější rádia (jen ty dvojbarevné) nemají a mohla by mi časem chybět?
Díky
Díky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Má smysl platit za infotainment?
S tlf se dneska umí spárovat už asi všechny systémy ve standardu. Zrcadlit ale fce tlf už ne - to umí ty dražší. Pokud navi nepoužíváš, tak asi to cenu nemá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A to spárování znamená, že si přes rádio můžu pustit písničky z mobilu, volat a to je asi tak vše, že?
V Golfu 2017 bylo zrcadlení telefonu pouze soft úprava stávajícího systému, asi 9k s daní za to chtěli.
Jinak spárování znamená i možnost volání přes BT. Což mě fakt dojímá u 2019 Jumpera, kde jde telefonovat ale nejde pouštět písničky ani USB nabíječka v tom krámu není.
Jinak spárování znamená i možnost volání přes BT. Což mě fakt dojímá u 2019 Jumpera, kde jde telefonovat ale nejde pouštět písničky ani USB nabíječka v tom krámu není.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
takže pokud nemám v plánu mít couvací kameru tak mi stačí držák na mobil a aux kabel a jsme happy i s obyč. rádiem
Dovolím si zcela diametrálně odlišný pohled na mobil v autě. Samozřejmě ale nikomu svůj názor nenutím. Od doby napsání toho odkazovaného sem se tak naučil před vlezením do auta zapnout "letadlo" že to už dělám automaticky (na asi tři kliknutí) a sem heppy.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Stepan píše:V Golfu 2017 bylo zrcadlení telefonu pouze soft úprava stávajícího systému, asi 9k s daní za to chtěli.
usb tam je ale dost schovane v prihradce uprostred dole. za posledni rok jsem s tim najel vic nez s vrtuli, docela vpoho kram to je.
Pravda vyděsí
pavproch: u jablka si můžeš nastavit režim nerušit když řídíš. Pak to automaticky hovory odbyde přednastavenou sms "právě řídím, zavolam později"
Ve státní správě jsme měli vysoutěžený auta v základu, jenom s rádiem. Panský kočí z organizačních složek pořád pištěli, že chtějí Infotaiment a nechávali si to tam v rámci poprodejního dávat. Když po půl roce přijeli na centrálu a chtěli jsme předvést co to umí, tak říkali "Noo, rádio dobrý" - A proč máš na skle toho Tom-Toma? - "Já jsem ještě neměl čas si navkládat cíle".
Nějak jsem vyrost v době, kdy největší "Infotaiment" bylo sledování provozu.
Nějak jsem vyrost v době, kdy největší "Infotaiment" bylo sledování provozu.
Normální je se dívat na cestu, když jedu nebo jdu, jinak to může skončit špatně. Ale je většina populace v tomto ještě normální?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.