Zdravím,
přemýšlím o nějakém vozu pro denní použití a občasné projížďce na okruhu nebo okrsku. Prozatím mi nejlépe vychází Opel Corsa OPC okolo roku 2010. Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenosti se spolehlivostí tohoto vozu. Přijde mi totiž, že cena těchto vozů je až podezřele nízká vzhledem k roku výroby a nájezdu.
Díky za odpovědi.
Opel Corsa OPC
Re: Opel Corsa OPC
No je to tvrdé autíčko, jestli ti to nevadí. Jinak nějaké fatální problémy, by mít nemělo. A klasika, ideálně před koupí, do servisu na prohlídku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Koukni na fiestu st, ja si nekdy kolem roku 2012 ty dve auta srovnaval a byt fiesta hur vypadala a byla mensi, tak to s ni byla 2x vetsi zabava.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tomáš Vavřečka ho má a bloguje o životě s ním. Tak pohledej
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Dokonce jsem skoro zprostředkoval prodej pro souseda, ale nakonec cukl. Jinak je auto aktuálně na prodej.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tvrdší a užranější než srovnatelná konkurence. Ale jinak bez zásadních problémů - samozřejmě záleží, kdo to měl před tebou, jak se k tomu choval a jak se o to staral. Takže jako vždy - záleží na konkrétním kusu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Když jsem hledal (a nakonec skončil u Sporta), tak když OPC tak jedině tu se špérou. V takhle malým krámu to musí být moc pěkný na svezení (rozumný koně s lsd).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).