široké rodinné auto pro tři velké autosedačky
široké rodinné auto pro tři velké autosedačky
Dobrý den, prosím o radu při výběru auta.
Hledám nějaké rodinné auto, které by bylo tak široké, aby se tam pohodlně vešly tři autosedačky (kategorie do 36 kg), případně dvě takto velké sedačky a jeden (větší) člověk. Teď mám Ford C-max a v něm dost prostoru není. Mezi autosedačky by se mi vešel tak maximálně pes, ale toho nemám.
Počítám, že budu muset hledat mezi ojetými, protože cena by měla být tak do 300 000 Kč.
Kufr stačí běžně velký - na kočárek a nějaké nákupy.
Také by mě zajímalo, jestli doporučujete raději benzín nebo naftu. Najezdím toho docela málo, tak do 15 000 km za rok.
Díky moc.
Hledám nějaké rodinné auto, které by bylo tak široké, aby se tam pohodlně vešly tři autosedačky (kategorie do 36 kg), případně dvě takto velké sedačky a jeden (větší) člověk. Teď mám Ford C-max a v něm dost prostoru není. Mezi autosedačky by se mi vešel tak maximálně pes, ale toho nemám.
Počítám, že budu muset hledat mezi ojetými, protože cena by měla být tak do 300 000 Kč.
Kufr stačí běžně velký - na kočárek a nějaké nákupy.
Také by mě zajímalo, jestli doporučujete raději benzín nebo naftu. Najezdím toho docela málo, tak do 15 000 km za rok.
Díky moc.
Re: široké rodinné auto pro tři velké autosedačky
Galaxy/Sharan/Alhambra
kurnik šopa, já bych řek, že to tu už někdo řešil.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
co vim, když to známej zkoušel tak jenom volvo V70
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pavproch: jj, v nějakém tématu se to už řešilo.
Osobně bych taky řekl, že 3 sedačky pohodlně až do auta typu Sharan, apod.
Osobně bych taky řekl, že 3 sedačky pohodlně až do auta typu Sharan, apod.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Děkuju! Našla jsem jen jedno vlákno s podobným tématem, ale tam šlo o to, jestli Ford S Max nebo Citroen Piccaso. U toho Volva mám problém s tím, že je to hrozně dlouhý, takže podélný parkování ve městě, kde bývá přes den jen pár míst a ještě tak na Smarta, by byl pěknej vopruz. Nejlepší mi přijde asi Alhambra, Grand C Max nebo Galaxy, ale ty dvě sedačky vzadu navíc nebo případný velký kufr využiju jen velmi zřídka. Prostě bych potřebovala auto klidně krátký, ale hlavně pořádně široký.
Fiat Multipla alebo Honda FRV
Tak Fiat Multipla jsem radši neměla ani googlovat, teď týden neusnu
No co co, účel spĺňa
Jojo, já vim, pardon Mně na barvě, tvaru nebo vzhledu auta opravdu nesejde, ale tohle je fakt tak vohavný, že kdyby natočili Cars 4 - Zvoník u matky boží, tak tam bude hrát toho Quasimoda