Dobrý den,
dělám si právě řidičák a už hledám si nějaké auto (asi v leden 2017 - až březen) . podle financí.
Potřebuji malé auto (hatchback), s průměrnou spotřebou do 5l. Chci klimatizaci a rádio v autě! Auto nejlépe výroba 2012+
Auto do 130 000 Kč. Autem budu jezdit denně do školy (denně cca 40km). Hlavně ať mám na to auto spolehnutí a nenechá mě někde na dálnici či v tunelu viset. Budu rád, když auto bude mít 5 dveří, ale pokud bude mít 3, tak to také nějak přežiji.
V autech se nevyznám, přesto auto chci. Je mi 18 let, takže ať to má nějaký design. Díky moc
Auto do 130k
Re: Auto do 130k
proč mám pocit, že sem poslední dobou chodí hrozně moc trollů
Otevři si tipcars, zadej rok výroby 2012+ a koukni se na všechny auta do 130k. Pro 18 let starýho kluka na frajeřinu žádný nic moc, že?
Průměrná spotřeba do 5 litrů je u benzínu nedosažitelná. Takže potřebuješ naftu/LPG. Nafta za ty prachy bude šrot.
http://www.tipcars.com/fiat-punto/fiat- ... 13420.html ? Odepíše ti to někdo?
Mimochodem, známej si tak před 2 měsíci koupil naftovou oktu za 150k. Už je v tom za 20 na běžným ponákupním serivsu a právě TEĎ stojí u nepojízdnýho auta a shání odtah. Až s ním v servisu skončí, bude v tom za dalších 10-15. Ale spotřebu má na ty koně pěknou, do těch 5,5 se i s DSGčkem vleze. Jenom kdybys měl pocit, že spotřeba je u ojetýho auta za za 130-150 tisíc důležitej faktor
Ještě edit: Nepatřím k zrovna nejstarším návštěvníkům tohodle fóra, takže se mi moje středoškolská léta zatím neztratila v mlze.A tak si vzpomínám, že jsem dojížděl 20km tam, 20 km zpátky a autobus mě stál asi 22 korun, vlak snad 27 a to jsem měl pošmelený všechny slevový kartičky. Náklady na 100km sockou mi tedy vycházely 2,5*59 korun=cca 150 korun. Otec tenkrát říkal, ať si jezdím klidně autem, ale na PHM dostanu pouze 59 korun na den, zbytek jde zamnou. A jak na to tak koukám, náklady na 5l PHM jsou taky cca 150korun... Jezdit autem není pro líný lidi, work harder, get more money
Otevři si tipcars, zadej rok výroby 2012+ a koukni se na všechny auta do 130k. Pro 18 let starýho kluka na frajeřinu žádný nic moc, že?
Průměrná spotřeba do 5 litrů je u benzínu nedosažitelná. Takže potřebuješ naftu/LPG. Nafta za ty prachy bude šrot.
http://www.tipcars.com/fiat-punto/fiat- ... 13420.html ? Odepíše ti to někdo?
Mimochodem, známej si tak před 2 měsíci koupil naftovou oktu za 150k. Už je v tom za 20 na běžným ponákupním serivsu a právě TEĎ stojí u nepojízdnýho auta a shání odtah. Až s ním v servisu skončí, bude v tom za dalších 10-15. Ale spotřebu má na ty koně pěknou, do těch 5,5 se i s DSGčkem vleze. Jenom kdybys měl pocit, že spotřeba je u ojetýho auta za za 130-150 tisíc důležitej faktor
Ještě edit: Nepatřím k zrovna nejstarším návštěvníkům tohodle fóra, takže se mi moje středoškolská léta zatím neztratila v mlze.A tak si vzpomínám, že jsem dojížděl 20km tam, 20 km zpátky a autobus mě stál asi 22 korun, vlak snad 27 a to jsem měl pošmelený všechny slevový kartičky. Náklady na 100km sockou mi tedy vycházely 2,5*59 korun=cca 150 korun. Otec tenkrát říkal, ať si jezdím klidně autem, ale na PHM dostanu pouze 59 korun na den, zbytek jde zamnou. A jak na to tak koukám, náklady na 5l PHM jsou taky cca 150korun... Jezdit autem není pro líný lidi, work harder, get more money
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já to měl úplně stejně... V 18ti jsem si za peníze z brigády koupil Favorita, do školy 25 km a bus stál cca 50kč tam i zpět. Máma mi dávala každý den 50, jako bych jel busem (spíš mi je psala na "účet") , já do fakera naskládal 4 studenty, každý mi dal taky 50... za 150 každé ráno na benzince do auta, za 50 petry a jelo se vždycky mi to vystačilo, že jsem to neprojel celé, tak mi zbýval benzin i na víkendy.. z těch peněz co mi připisovala máma se pak řešila pojistka, gumy etc...
jj, to znám ref pindica a junior do gymplu ve ValMezu.... a nepředpokládám, žeby to na VŠ v Brunnu bylo jiné....Kavis píše:Já to měl úplně stejně... V 18ti jsem si za peníze z brigády koupil Favorita, do školy 25 km a bus stál cca 50kč tam i zpět. Máma mi dávala každý den 50, jako bych jel busem (spíš mi je psala na "účet") , já do fakera naskládal 4 studenty, každý mi dal taky 50... za 150 každé ráno na benzince do auta, za 50 petry a jelo se vždycky mi to vystačilo, že jsem to neprojel celé, tak mi zbýval benzin i na víkendy.. z těch peněz co mi připisovala máma se pak řešila pojistka, gumy etc...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.