Opel Astra Sport Tourer 2016
Opel Astra Sport Tourer 2016
Dobrý den,
Chtěl bych si koupit nové auto. Nejvíce se mi líbí nový Opel Astra Sport Tourer 2016. Bohužel se v autech moc nevyznám:( a zajímal by mě názor na motor v benzinu 1.4 TURBO (110kW/150k) zda je dobrý pro kombi a nebo ne? Zatím jsem dva ale do budoucna plánujeme rodinu s tím ze s autem bychom jezdili nejvíc po republice (Praha - Morava) a třeba jednou za rok Chorvatsko.
Díky za každý názor.
Chtěl bych si koupit nové auto. Nejvíce se mi líbí nový Opel Astra Sport Tourer 2016. Bohužel se v autech moc nevyznám:( a zajímal by mě názor na motor v benzinu 1.4 TURBO (110kW/150k) zda je dobrý pro kombi a nebo ne? Zatím jsem dva ale do budoucna plánujeme rodinu s tím ze s autem bychom jezdili nejvíc po republice (Praha - Morava) a třeba jednou za rok Chorvatsko.
Díky za každý názor.
Naposledy upravil(a) pavproch dne sob 09 črc 11:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: edit by -pp-: přesunuto do správného oddělení
Důvod: edit by -pp-: přesunuto do správného oddělení
Re: Opel Astra Sport Tourer 2016
ja vlastne nechapu na co se ptas
Jestli je motor který jsem popsal v prvním příspěvku dobrý. Někteří říkají že 1.4 je dobrá, jiní zase že je to slabší motor. Ke koním se mi nikdo ze známých nevyjádřil. Jde mi o to jestli to je pro kombi dostačující motor a nebo raději zvolit silnější variantu. A zda je to dobrý motor na dálnici a nebo jen do města.
Výkonově naprosto v pořádku i na dalnicni jizdu. 110kW je obvykly výkon pro atmosfericke motory 2.0 litru, které se běžně používaly pro kombi/sportourery/sportwagony.
150k do rodinného auta stačí nad hlavu, není lepší si ji projet?Usmak píše:Jestli je motor který jsem popsal v prvním příspěvku dobrý. Někteří říkají že 1.4 je dobrá, jiní zase že je to slabší motor. Ke koním se mi nikdo ze známých nevyjádřil. Jde mi o to jestli to je pro kombi dostačující motor a nebo raději zvolit silnější variantu. A zda je to dobrý motor na dálnici a nebo jen do města.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
110kw přestane stačit, až do toho kromě manželky narveš i děcko, výbavu pro děcko a psa
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak v případě manželky anorektičky, monstrozně obézního děcka a psa bernardýna možná.
Souhlas. Že by 110kw v nižší střední přestávalo při plném naložení stačit mi nepřijde. Ano, je to znát, ale i tak bude, pro běžného člověka, limitem dříve hlava než výkon.
2.9T RWD
aji u 200kW poznám, esli jedu sám nebo s familií na lyže.... velmi...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
problem u astry nebude se spickovym vykonem motoru, ale s delkou prevodu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou