Ahoj, chcel by som vás poprosiť o radu pri výbere auta.
Momentálne jazdím na zdedenej škode felícii combi čo je 16 ročné auto, a nie že by to bolo zlé auto no už by to chcelo niečo novšieho keďže každých 100-200km čakám že sa niečo pokazí.
Som mladí pracujúci človek (22 rokov ) bývam v meste a ročne najazdím tak 10000-15000 km takže preferujem viac benzín. Rád cestujem a keďže mi to momentálne auto moc nedovolí tak s novím by to bolo možno aj viac.
Jazdím viacmenej len okresné cesty v meste len aby som s neho vyšiel alebo keď idem do práce. v Aute beháme tak 2-3.
Osobne hľadám niečo menšie teda hatchback, nechcem závodníka no chcem si jazdu užiť a hlavne niečo spoľahlivé.
Na nové auto nemám takže som prvej pozeral niečo okolo 220 000 no 250 000 je taký strop.
Predom ďakujem za rady a ospravedlňujem sa za moju slovenčinu keďže píšem na CZ fore, dúfam že to nebude vadiť.
jazdenka, hatchback 220 000
Re: jazdenka, hatchback 220 000
A máš nějaké zásadní nároky na prostor, kufr apod? Protože nové auto bys za tu cenu mohl mít klidně taky. Nejen Dacii (nic proti ní) nebo miniškodovku, ale třeba Suzuki Swift. Pokud bych usuzoval podle předchozí generace, tak bys do toho auta jen lil benzin a měnil olej a filtry. Po 5-6 letech s tvým nájezdem pak kotouče a pár maličkostí na uložení náprav.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
keď si pripočítam nejakú tu výbavu a registrácia auta ako nové som niekde nad 270 000 nehovoriac o tom že je to naozaj malé auto kde si neviem predstaviť že by som sním šiel dlhšie trasu.
Momentálne pozerám po ford focus alebo mazda 3 oboje 1.6 motor benzín
Momentálne pozerám po ford focus alebo mazda 3 oboje 1.6 motor benzín
Ne že by Mazda 3 nebo Focus nebyla vyspělejší auta, ale že by se Swiftem mělo být cestování nějak zvlášť nepohodlné (pokud se tam nebudete mačkat v 5 lidech) si nemyslím. Proti Felicii se jedná o luxusní tichoučký koráb vyžadující minimální koncentraci v dálniční rychlosti. Ale s malým kufrem
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
kamarátka ho má síce staršie a sport prevedenie no ale aj tak na každodenné používanie kde by sme mali ísť dvaja traja a k tomu dať niečo do kufra neviem či by to bolo ideálne. Taktiež chodím na chatu takže sem tam pripájam za auto aj vozík kde si neviem predstaviť ako swift ťahá väčší vozík ako on sám
vozík používam tak 2x do roka aj keď teraz to bude častejšie kvôli sťahovaniu no to je jednorázová záležitosť.
V skratke auto s triedy mini vylučujem.
vozík používam tak 2x do roka aj keď teraz to bude častejšie kvôli sťahovaniu no to je jednorázová záležitosť.
V skratke auto s triedy mini vylučujem.