Výběr SUV s dostatečně výkonným motorem
Výběr SUV s dostatečně výkonným motorem
Zdravím,
chci vás požádat o radu ohledně výběru SUV s rozpočtem do cca 350tis.
Momentálně vlastním audi, takže jsem zvyklý na kvalitnější interiér a nechci se ho vzdávat.
DO hledáčku mi zatím padlo BMW X3 které se mi opravdu zalibilo, chci manuál a uvažuji hlavně o šestiválci, které mají hlavně krásný zvuk a také proto že nejezdím zrovna šnečím tempem a dvoulitr mi na 2tunové SUV příjde prostě slabý.
Chci se zeptat jakou motorizaci by jste zvolili, případně i alternativy, zatím nejsem pevně rozhodnut pro BMW, pouze trvám na SUV, už dlouho o nějakém sním, protože se mi opravdu libí, vím že bych mohl vybírat i nějaký MPV ale prostě se mi nelíbí. Zatím jsem sám s přítelkyní a brzo si budeme pořizovat děti, většinou jezdím trasy cca 25km, a tak 2x do měsíce 300Km po dálnici a v zimě do hor. Případně bych se i zeptal jestli už se nevyplatí vzít místo X3 větší X5, kterou jsem řídil a byl jsem celkem nadšený. Pouze mi už její 2,5 tuny příjde jako už opravdu hodně a trochu se i bojím provozních nákladů a myslím že oprávněně, spotřebu nijak zvlášť neřeším, počítám s ní okolo 10l cca.
Děkuji za vaše rady a názory.
chci vás požádat o radu ohledně výběru SUV s rozpočtem do cca 350tis.
Momentálně vlastním audi, takže jsem zvyklý na kvalitnější interiér a nechci se ho vzdávat.
DO hledáčku mi zatím padlo BMW X3 které se mi opravdu zalibilo, chci manuál a uvažuji hlavně o šestiválci, které mají hlavně krásný zvuk a také proto že nejezdím zrovna šnečím tempem a dvoulitr mi na 2tunové SUV příjde prostě slabý.
Chci se zeptat jakou motorizaci by jste zvolili, případně i alternativy, zatím nejsem pevně rozhodnut pro BMW, pouze trvám na SUV, už dlouho o nějakém sním, protože se mi opravdu libí, vím že bych mohl vybírat i nějaký MPV ale prostě se mi nelíbí. Zatím jsem sám s přítelkyní a brzo si budeme pořizovat děti, většinou jezdím trasy cca 25km, a tak 2x do měsíce 300Km po dálnici a v zimě do hor. Případně bych se i zeptal jestli už se nevyplatí vzít místo X3 větší X5, kterou jsem řídil a byl jsem celkem nadšený. Pouze mi už její 2,5 tuny příjde jako už opravdu hodně a trochu se i bojím provozních nákladů a myslím že oprávněně, spotřebu nijak zvlášť neřeším, počítám s ní okolo 10l cca.
Děkuji za vaše rady a názory.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr SUV s dostatečně výkonným motorem
tvl...to je zase - hezký zvuk, velký objem, spotřeba do 10ti, manuál a hlavně, hlavně šestivál! A to celé za 350t
Proč mám poslední dobou pocit, že každý chce něco, na co ve skutečnosti nemá...hlavně, aby byl frikulín
Proč mám poslední dobou pocit, že každý chce něco, na co ve skutečnosti nemá...hlavně, aby byl frikulín
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
SUV, 6-vál, spotřebu neřeším, počítam do 10l
Kua, vyber si něco splnitelného a nevymýšlej kraviny.
Kua, vyber si něco splnitelného a nevymýšlej kraviny.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tu spotřebu jsem myslel u nafťáku, protože známý ji má u X5 9-10l ...
Ale očividně tu někdo musí rýpat a chytnout se jedné věci kterou jsem myslel jinak a né na X věcí na které jsem se ptal ...
Prosím abyste u dalších odpovědí vypustili z hlavy že jsem si nějakou spotřebu představoval
Ale očividně tu někdo musí rýpat a chytnout se jedné věci kterou jsem myslel jinak a né na X věcí na které jsem se ptal ...
Prosím abyste u dalších odpovědí vypustili z hlavy že jsem si nějakou spotřebu představoval
Na BMWklubu se opakovaně shodla většina diskutujících, že u mastodontního X5 je spotřeba R6 (30i) a V8 (44i resp. 48i) vlastně stejná, přičemž kultura jízdy a výkonová rezerva o třídu jinde.
Ovšem za 350 to takjaktak bude vylítaná paštika.
Ovšem za 350 to takjaktak bude vylítaná paštika.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
X5 za ty prachy s 6-válem nekoupíš, takže jedině snad X3.
Každopádně hodně štěstí.
Každopádně hodně štěstí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
X3 tak 7leté nejmladší a lehce pod 200t na hrbu + nic moc výbva... Tam už stejně bude spotřeba ta nejmenší investice
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si tyhle krámy taky užil ,měl jsem jich spousty ,naposledy měla moje paní 4 letou X3 ve dvoulitru a slušná s rozumným kilometrem 100tkm jsem jí přivez z němců a stála 18tis euro,všechno levnější stálo za prd o třílitru jsem ani nepřemýšlel a stejně jsem to po čase dal pryč.Vloni jsem koupil Touarega půl roku starého a to zatím funguje dobře,měl jsem jednoho z roku 2007 za tři kila a stálo to taky za starou belu,prostě tyto auta jsou dobrý,když jsou zánovní,jinak to chce mít kliku a šikovnýho kamaráda s dílnou a zkušenostmi s těmito auty,není to žádná prrdel.Nebojím se koupit starej krám,ale nebaví mi okolo toho skákat.Pokud to,ale chceš ,kup si to.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Kdo chce kam, pomozme mu tam.
Pokud mocí mermo SUV, šel bych o patro níž a klidně škodovku.
Pokud mocí mermo SUV, šel bych o patro níž a klidně škodovku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To ale nemá žádný image a o to jde asi v první řadě...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time