Čo dalej alias univerzalny povoz do 10000€?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Čo dalej alias univerzalny povoz do 10000€?
Kedze nestastena chcela a a v priatelkynom Lupe srdce dobilo, naskyta sa otazka co dalej...
Prva moznost je najst novy motor do lupa vid. uz jedna zdejsi tema, zachranit ho a uzivat si do mesta genialneho druheho auta a na dlhe trasy nadalej pouzivat 325i.
Celkove naklady cca 700€...
No o nejaky (zatial neupresneny ) cas, ale uz mozno nebudeme len dvaja a priatelka uz bude potrebovat aj auto mimo BA a na cesty na vychod a tomu viac trosku prisposobeny povoz. Vlastne nieco s cim by vedela prezit parkovanie v BA a zaroven sa mozno z toho stal aj potencialny rodinny povoz (a z E46 sa stala vikendovka )...a preto moje plany na 130i alebo Legacy SPEC B by isli bokom a vybralo sa nieco rozumnejsie/univerzalnejsie
Rozpocet by mohol byt +/- 10 000€, urcite benzin, MT, max 10 rokov stare, dostatocne male do mesta ale co zvladne byt ako hlavne auto na povedzme buducich minimalne 5 rokov, tak aby to zvladla priatelka ale ja sa v tom neunudil k smrti
Doterajsi najvaznejsi kandidat a asi schytam velke BUUU je:
Skoda Yeti 1.8 TSI 4x4 MT
- ani male, ani velke, zmestit sa do toho urcite zmestime
- nie je to sice nic akcne, ale ten motor ma v tom celkom bavil a priatelka tam urcite dokaze zaradit spiatocku narozdiel od mojho bavoraku a 4x4 ako bonus
- koncern, mame to proste kde servisovat za hubicku
Nejaky ten kandidat este v zalohe je ale necham si ich na neskor...
Takze zachranovat, alebo vyuzit sance uz teraz na kupu niecoho co onedlho tak ci tak pride?
Ist do Yetiho?
Diky
Prva moznost je najst novy motor do lupa vid. uz jedna zdejsi tema, zachranit ho a uzivat si do mesta genialneho druheho auta a na dlhe trasy nadalej pouzivat 325i.
Celkove naklady cca 700€...
No o nejaky (zatial neupresneny ) cas, ale uz mozno nebudeme len dvaja a priatelka uz bude potrebovat aj auto mimo BA a na cesty na vychod a tomu viac trosku prisposobeny povoz. Vlastne nieco s cim by vedela prezit parkovanie v BA a zaroven sa mozno z toho stal aj potencialny rodinny povoz (a z E46 sa stala vikendovka )...a preto moje plany na 130i alebo Legacy SPEC B by isli bokom a vybralo sa nieco rozumnejsie/univerzalnejsie
Rozpocet by mohol byt +/- 10 000€, urcite benzin, MT, max 10 rokov stare, dostatocne male do mesta ale co zvladne byt ako hlavne auto na povedzme buducich minimalne 5 rokov, tak aby to zvladla priatelka ale ja sa v tom neunudil k smrti
Doterajsi najvaznejsi kandidat a asi schytam velke BUUU je:
Skoda Yeti 1.8 TSI 4x4 MT
- ani male, ani velke, zmestit sa do toho urcite zmestime
- nie je to sice nic akcne, ale ten motor ma v tom celkom bavil a priatelka tam urcite dokaze zaradit spiatocku narozdiel od mojho bavoraku a 4x4 ako bonus
- koncern, mame to proste kde servisovat za hubicku
Nejaky ten kandidat este v zalohe je ale necham si ich na neskor...
Takze zachranovat, alebo vyuzit sance uz teraz na kupu niecoho co onedlho tak ci tak pride?
Ist do Yetiho?
Diky
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Re: Čo dalej alias univerzalny povoz do 10000€?
BUUU
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ode mne určitě ne... Jednoho Yetiho provozuji (sice v naftě), ale nedám na to dopustit. Podle mne podvozkově velmi povedené auto. Byl jsem s tím i v terénu a musím říct, že jsem smekal, co to auto projede a kam se vyhrabe. Uvnitř nenadchne a ani neurazí.
Jako jediný problém bych viděl v té 1.8čce s řetězem.
Jako jediný problém bych viděl v té 1.8čce s řetězem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To KP: DIky za 1. BUUU
Tej 1.8cky sa prave bojim aj ja, iked retaz vieme kontorlovat a menit casto...no je to jediny schodny motor...TDI fakt ne, hlavne nie s DPF...a 103kW je v tom dost udychana a 125ka uz je mimo rozpocet...
Alternativou by samozrejme mohol byt Tiguan s 2.0 TSI (pozdravujem PP), ale z nejakeho dovodu nam je sympatickejsi Yeti a aj velkostne a aj cenovo
Tej 1.8cky sa prave bojim aj ja, iked retaz vieme kontorlovat a menit casto...no je to jediny schodny motor...TDI fakt ne, hlavne nie s DPF...a 103kW je v tom dost udychana a 125ka uz je mimo rozpocet...
Alternativou by samozrejme mohol byt Tiguan s 2.0 TSI (pozdravujem PP), ale z nejakeho dovodu nam je sympatickejsi Yeti a aj velkostne a aj cenovo
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
taky zdravím....
jj, 1.8TSI.... ten (ex-)můj = generálka ve 117tis km, švárův = skoro rozpad při 130tis km... měl bych asi strach....
mazda 3MPS by se nelíbila?
jj, 1.8TSI.... ten (ex-)můj = generálka ve 117tis km, švárův = skoro rozpad při 130tis km... měl bych asi strach....
mazda 3MPS by se nelíbila?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
PP, ridil jsi nekdy Ma3MPS? tipuju, ze ne
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ne
papirove lakavy stroj, ridicsky ale docela narocny a ve meste velmi nenasytny. to bych snehulakovi fakt nedoporucoval.
Autoforum.cz
notaknicno....
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
PP: Neblaaaazni to neni povoz pre mna…to je pro pritulku primarne! Ja bych mal uz jasno (130i )
Jednu 1.8 tsi ma kamos v Ochcavke a ma tam nieco cez 100tis, nove rozvody a este mu to zije…ale diky ze ma strasite
Takze ake mate riesenie problemu?
Jednu 1.8 tsi ma kamos v Ochcavke a ma tam nieco cez 100tis, nove rozvody a este mu to zije…ale diky ze ma strasite
Takze ake mate riesenie problemu?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...