poradte jedne blaznive zenske jake auto si koupit :-)
poradte jedne blaznive zenske jake auto si koupit :-)
Ahojky vsem,
potrebuji vazne nutne radu, jake auto si koupit.Protoze jsem baba a tolika vecem nerozumim. Chci vedet vas nazor.Nechci cervene nacincane auticko s kytickama Shanim auto do 300 tis kc. Jedno nove prakticke v garazi uz stoji, takze ted hledam neco vylozene pro sebe.Na nakup, do prace a podobne. Ziji v cizine a na cesty domu do CR pouzivame druhe auto.Premyslela jsem o Mini Cooperu nejlepe S, taky se mi docela zalibil Citroen DS3 1.6 v Benzinu.Ale bojim se tehle znacky.Mam zkusenosti s BMW a jsou to dobra auta,Mini je od BMW tudiz spoleham na kvalitu. No hosi, co vam mam povidat.Nevim.Takze moje otazka je: Je tu nekdo,kdo si udela chvilku na me cas a poradi mi co si vzit? Nechci auto na rok,chci ho delsi dobu samozrejme a nechci aby melo moc najeto.
Ocenim ho ve vybave s Navi a hlavne automat,stale stojim v kolonach a s rukou vecne na pace to neni nic moc
No tak predem dekuju a hezky vecer Hanka
potrebuji vazne nutne radu, jake auto si koupit.Protoze jsem baba a tolika vecem nerozumim. Chci vedet vas nazor.Nechci cervene nacincane auticko s kytickama Shanim auto do 300 tis kc. Jedno nove prakticke v garazi uz stoji, takze ted hledam neco vylozene pro sebe.Na nakup, do prace a podobne. Ziji v cizine a na cesty domu do CR pouzivame druhe auto.Premyslela jsem o Mini Cooperu nejlepe S, taky se mi docela zalibil Citroen DS3 1.6 v Benzinu.Ale bojim se tehle znacky.Mam zkusenosti s BMW a jsou to dobra auta,Mini je od BMW tudiz spoleham na kvalitu. No hosi, co vam mam povidat.Nevim.Takze moje otazka je: Je tu nekdo,kdo si udela chvilku na me cas a poradi mi co si vzit? Nechci auto na rok,chci ho delsi dobu samozrejme a nechci aby melo moc najeto.
Ocenim ho ve vybave s Navi a hlavne automat,stale stojim v kolonach a s rukou vecne na pace to neni nic moc
No tak predem dekuju a hezky vecer Hanka
Re: poradte jedne blaznive zenske jake auto si koupit :-)
Chceš BMW, nebo Mini. Co bys chtěla slyšet? Kup si BMW, nebo Mini
Samozrejme, ze Mini....
Mini s automatem, to bude dost omezený výběr.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pokud neni pozadovano vyslovene sportovni svezeni, co takhle Fiat 500? V ramci rozpočtu bude novejsi / mene ojety nez Mini a je to taky uzasne designove retro. Automatu (v tomto pripade jde o robotizovanou prevodovku) ovsem taky na trhu moc nebude...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
a dyž sceš pořádné ženské sportovní svezení, tak 500 Abarth, akorát ten myslím není s automatem vůbec
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jo 500 je dobrá.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
I 500 Abarth se da koupit s automatem a taky jako polokabrio 500C, lze mit i vse naraz, tj. Abarth polokabrio s automatem. Ale jako ojete se to bude muset dovezt z venku a i tam mozna chvili hledat.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Mini a DS3 mají stejný motor, který vznikl ve spolupráci BMW a PSA. Nejedná se bohužel o nejpovedenější motor co se spolehlivosti týče. Dokud funguje, tak je to pěkné svezení.
Proč když más v garáži praktické auto hledáš praktické auto?
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."