auto do 200 000 czk

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
daimos
Spolujezdec

auto do 200 000 czk

Příspěvek od daimos »

ahojte, chcel by som si kupit auto kedze moja mazda 323 uz doziva. rozpocet mam tak do 7000€ (200 000 kc). velmi by som ho prekracovat uz nechcel. Na auto nie som nejak narocny. Potrebujem ho na bezne cestovanie po meste a do prace. Rozmyslam ale aj nad vycestovanim za pracou do nemecka, rakuska. Takze tam by tych km bolo asi viac a po dialniciach. Najviac rozmyslam asi nad fabiou, len sa bojim slabych motor ci by to utiahli aj na dialniciach. V cene 7000€ sa da kupit slusny rocnik. Nechcem totiz starsie auto ako 5 rokov. Ide mi hlavne aby bolo spolahlive a s lacnou udrzbou a servisom. Do aut sa skoro vobec nerozumiem a neviem si opravit nic okrem vyhorenej ziarovky :D. V takejto cenovej relacii a rokom vyroby som nevidel ziadne ine auto okrem fabie. Co by ste mi poradili? Mam ostat pri tej fabii?

zatial ma najviac zaujala fabia monte carlo rv 2011, 1.2TSI. co vy na to?

Dakujem
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: auto do 200 000 czk

Příspěvek od řidičBOB »

1.2TSI 2011 bude mít rozvod řetězem - a to bych raději vynechal již předem.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
daimos
Spolujezdec

Příspěvek od daimos »

aktualne najviac rozmyslam na toyotou auris. pripadne aj nad civicom. co by ste povedali na tieto dve auta. r.v. okolo 2008+
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Civic 5D 1,8i Sport by se za ty penize mohl dat koupit a pro popsane uziti udela vybornou sluzbu. chtelo by to koupit poFL verzi (pozna se treba podle hladkeho plastu na zadnim narazniku), ktera ma vyrazne pohodlnejsi podvozek.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
daimos
Spolujezdec

Příspěvek od daimos »

a co vravite na ten auris? podla toho co citam na nete je to super auticko. len nevyrazne v porovnani so civicom.

a co znamena ta FL verzia? neviem to nikde najst. a tie modely civicu so silnejsimi motormi maju uz dost najazdenych km. a ked nie tak su velmi drahe. chcem aby to malo urcite pod 100 000km.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

auris neznam.

FL verze = faceliftovana, omlazena

treba jako ta nasledujici
http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda ... oFrom=list

pravda, jsou drazsi nez preFL, ale ne o moc.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda ... oFrom=list
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Fine
Spolujezdec

Příspěvek od Fine »

daimos píše:a co vravite na ten auris? podla toho co citam na nete je to super auticko. len nevyrazne v porovnani so civicom.

a co znamena ta FL verzia? neviem to nikde najst. a tie modely civicu so silnejsimi motormi maju uz dost najazdenych km. a ked nie tak su velmi drahe. chcem aby to malo urcite pod 100 000km.
Tak zase záleží jestli jsou ty kilometry skutečné. Určitě si pak zkontroluj VIN přes cebii, abys nehledal auto pod 100 000km a nekopil si stočenku. Pokud se majitel dobře stará, není problém koupit auto s 200 000 - 300 000 km...
daimos
Spolujezdec

Příspěvek od daimos »

Odpovědět