pojištění (prosím odpověď)
pojištění (prosím odpověď)
Dobrý den, mužu se zeptat jestli mužu pojisťit vozidlo pokud nejsem ani vlastníkem ani držitelem vozu ? Teda pojistím SPZ které nejsou psané na mne.
Re: pojištění (prosím odpověď)
u Allianzu ano - pojistná smlouva má v záhlaví tři kolonky: pojistník, vlastník a držitel a mohou to být tři různé subjekty
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja mám uzavretú pojistku u jiné pojišťovny ale nemohu si napsat auto na sebe jelikož nemám ješte přechodný pobyt v ČR, tažke musím jit do alianzu jinak to nepujde ? Chu to tak aby jsem to pojistil já a přítelkyne by byla držitel i vlastník
- GeneHawkins
- Letec
Kdekoliv. Pojistník může být vždy různý od vlastníka.
-
- Adept autoškoly
Pokud s autem bude jezdit manželka a ty ne, tak bude vyjíždět bonus tobě a až byste si pořídili další auto, tak bude začínat od nuly. A v případě, že bude bourat, tak připraví o bonus také tebe a klidně tě může poslat i do malusu. Dobře bych si rozmyslel, zda bych do něčeho takového šel. Tady je k tomu čláínek xxxxxxxxiko112 píše:Chu to tak aby jsem to pojistil já a přítelkyne by byla držitel i vlastník
Navíc mám pocit, že žena je u pojišťovny braná jako méně rizikový faktor a nemusela by platit tolik co ty. Pokud se to tedy neměnilo. Dřív platilo, že nejrizikovější byl muž ve věku do 25 let. svobodný a bezdětný s rychlým autem.
Naposledy upravil(a) pavproch dne čtv 31 bře 10:45, celkem upraveno 2 x.
Důvod: edit by -pp-: to byl ale blbý pokus o propagaci
Důvod: edit by -pp-: to byl ale blbý pokus o propagaci
U AXA je to co vím také možné, zkušenost mi říká, že v takových situacích stačí zavolat na zákaznickou linku.. další pojišťovny nevím. Ale jak tady říká Tomáš, ženy jsou považovány jako méně rizikový faktor, jestli chcete tu cenu vážně dostat na co nejnižší úroveň zvážil bych pojištění napsat například na rodiče, kteří jsou díky věku považovaní za velmi nízko rizikové...
Naposledy upravil(a) pavproch dne čtv 31 bře 10:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: edit by -pp-: Aleno, tak! Hned první příspěvěk a komerční odkaz?!?
Důvod: edit by -pp-: Aleno, tak! Hned první příspěvěk a komerční odkaz?!?