nákup fábie
nákup fábie
ahoj,
do mailu mi přišla nabídka na nákup fabie ze skotska, 1,9tdi RS s českými doklady, rok 2004. za 50 tis kč v dobrém stavu - se servisní knihou, zimními pneu i manuálem. Chcou jí prodat, protože už se do čech nebudou vracet a auto má volant na druhé straně. co na to říkáte? prosím o radu, cena je báječná!
do mailu mi přišla nabídka na nákup fabie ze skotska, 1,9tdi RS s českými doklady, rok 2004. za 50 tis kč v dobrém stavu - se servisní knihou, zimními pneu i manuálem. Chcou jí prodat, protože už se do čech nebudou vracet a auto má volant na druhé straně. co na to říkáte? prosím o radu, cena je báječná!
Re: nákup fábie
myslíte? moje auto už dosluhuje a budu pořizovat nové, respektive "nové", ale nemám zkušenost s dovozem aut ze zahraničí. prý by uhradili také výlohy spojené s přepravou auta
tohleto je ukázkový příklad podvodníků kteří chtějí vylákat peníze. většinou takové auto vůbec neexistuje, jde jim o to, aby člověk poslal peníze na účet. cena je báječná ale právě až moc ukazuje na podvodníka. bacha na to
Určitě budou chtít zálohu
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
na tohle ještě někdo věří?
nemám mokc zkušeností kolem aut, takže jsem o tomhle ani neslyšel. tak děkuji za rady. říkal jsem si, že by to byla velká klika. mohli byste mi aspo%n poradit nějaký tip na vůz? nejsem náročný, chtěl bych ale asi to, co každý. nízkou spotřebu především po městě, nízké provozní náklady - především servisk - sám si nic neopravím, kritériem je 5 dveří a větší kufr (jezdíme s dětmi na dovolené) a aby bylo co nejlevnější.
děkuji za tipy
děkuji za tipy
zkopiruj sem text toho mailu, at se zasmejem.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
Mám nabídku pro vás na nákup Škoda fabia 1,9tdi RS za 47 000 korun. Vůz byl mého bratra, který žil v České republice, můj bratr zemřel při strašné nehodě motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro mě, to byl můj jediný bratr a já ho milovala moc.Bydlím ve Skotsku, Glasgow a auto je se mnou. Jeho manželka mi dal auto prodat, protože ona se stěhovala u mě doma a ona se nemůže použít tady ve Skotsku, protože zde auta mají volant na pravé straně. Ona nechce zbohatnout na smrti mého bratra tak, že je důvod, proč jsem dal za nízkou cenu. Vůz je česká značka, stejně papíry a desky, má všechny zaplacené daně, a nyní všechny papíry a dokumenty jsou na mé jméno, pokud si chcete koupit to není žádný problém, protože pošlu auto ve vašem zemi a já budu platit za přepravu daní. Pro více informací počkám mě kontaktovat brzy.
PS: ještě mi pak na můj dotaz odpověděl všechny další podrobnosti, které jsem psal výše. přesto, kdybyste měli nějaké tipy na auto, prosím o rady. děkuji