Ahoj,
vybírám zánovní rodinné auto s možností odpočtu DPH. Cena bez DPH 300 000, max 350 000 Kc, Favority jsou
Toyota Avensis combi 2,0 D-4D,
Ford modeo (motor?),
VW Passat (motor?),
Opel insignia (motor?),
Mazda 6 combi.
Poměrem cena výkon mi nejlíp vychází mondeo, ale srdce mě táhne k avensisu.
A ještě důležité - koupit u nás a nebo v Německu? Zkušenosti?
Co vy na to? uvítám jakékoliv postřehy a náměty.
Díky Petr K.
zánovní rodinné auto s odpočtem DPH
Re: zánovní rodinné auto s odpočtem DPH
Mondeo 2.0i nebo 2.0T.
Passat 2.0TFSI
Mazda 6 2.0i
Popravdě neznám nikoho, kdo by Avensise v mojem okolí měl, takže žádný zkušenosti. Ani mě nenapdá, v čem by tohle auto mělo být nějaký hodný pozornosti......
Mondeo největší vnitřní prostor a stěhovací schopnosti.
Passat nejlepší ergonomie ovládání.
Mazda nejmenší zájem zlodějů. Taky ale menší využitelný vnitřní prostor.
Passat 2.0TFSI
Mazda 6 2.0i
Popravdě neznám nikoho, kdo by Avensise v mojem okolí měl, takže žádný zkušenosti. Ani mě nenapdá, v čem by tohle auto mělo být nějaký hodný pozornosti......
Mondeo největší vnitřní prostor a stěhovací schopnosti.
Passat nejlepší ergonomie ovládání.
Mazda nejmenší zájem zlodějů. Taky ale menší využitelný vnitřní prostor.
Taky jsem netušil, že je Avensis srdcařské auto
Já bych se třeba mrknul na Lagunu, dá se sehnat za dobré prachy.
Já bych se třeba mrknul na Lagunu, dá se sehnat za dobré prachy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Díky za rady! Avensis proto, že ho má už léta kolega z práce, několikátý model a nedá na něj dopustit co se spolehlivosti a nákladů na provoz týče. V recnzích se to auto taky vychvaluje a označuje jako u nás nedoceněné. Zájem zlodějů je taky prakticky nulový. Problémem ale je dost omezený výběr ojetin, proto spíš připadá v úvahu jiná varianta... Máte někdo zkušenosti s tím dovozem z Německa? Zdá se mi, že se to ale asi moc už nevyplatí, zvlášť u aut zánovních. (do dvou let stáří a nájezdu kolem 50tis km).
esli ti jde o byrokraci okolo privátního dovozu, tak svoje jarní zkušenosti (absolvoval sem to poprvé v životě a doufám naposled) sem popsal tu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já se obávám, že u takovýhle spotřebních aut ceny v D výrazně lepší nebudou.
Zachovalou Lagunu (v použitelným benzínu) jsem mezi ojetinama snad ještě nevíděl.
Zachovalou Lagunu (v použitelným benzínu) jsem mezi ojetinama snad ještě nevíděl.
Tak tuhle mašinerii beru-li v potaz ještě problematiku odpočtu DPH asi vzdávám...Díkypavproch píše:esli ti jde o byrokraci okolo privátního dovozu, tak svoje jarní zkušenosti (absolvoval sem to poprvé v životě a doufám naposled) sem popsal tu