Seat Leon 4x4 vs prednokolka
Seat Leon 4x4 vs prednokolka
Nazdar chcel by som sa opytat ake su vyhody a nevyhody spominaneho auta ak je 4x4 a prednokolka...myslim 110kw TDi..Diki
Re: Seat Leon 4x4 vs prednokolka
plusy: v zimě to jede líp (teda nejen v zimě)
minusy: dražší provoz a cena
a neplatí to jen pro Leona
minusy: dražší provoz a cena
a neplatí to jen pro Leona
no to je mi jasne ale ako zrychlenie a maximalka...to nwm ako je to u leona
a Leon se v naftě dělal ve čtyřkolce? to je pro mě novinka, sem myslel, že 4x4 byl jen s 2.8 150kw
tak kilčo to může mít lepší, kvůli trakci a maximálku horší, asi hlavně kvůli kvaltům
EDIT:
tak kilčo to může mít lepší, kvůli trakci a maximálku horší, asi hlavně kvůli kvaltům
EDIT:
už sem si to našel ale to bude snad nesehnatelné...A range of Turbocharged Direct Injection (TDI) diesel engines was available, including a 110 kilowatts (150 PS; 148 bhp) version of Volkswagen Group's 1.9 TDI engine, originally sold as a "Cupra 4 TDI", with 4WD, that was sold for one year only, and only in certain countries, then passed to "Evolution" series, then "Top Sport", and later rebranded as the "FR" ('Formula Racing').
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
je ich paru na nete za zhruba 6000 eur = 147 240 kc ..ale ja len tak informativne som sa pytal ma to zaujima btw. diki
Jedničkový leon se dělal předpokládám s jedničkovým haldexem. Byly v tom nějaký lepší sedačky, takže vzadu opravdu minimum místa. A haldex zmenšoval už tak malý kufr. A asi nějaké větší brzdy než normálně. Já jsem jednou jel v černým TDI. Všechny rozdíly jsou jasně daný haldex vs předokolka.
Este sa chcem spytat ake su rozdiely medzi Top Sport...sport a Cupra...alebo ci je to to iste...ale predpokladam ze len vo vybave
Jaký to mělo motory? Jestli ty silnější, tak to může mít jinej podvozek atd., to nemusí být jen o výbavě
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
vsetko 1.9 tdi 110 kw...lebo co pozeram tak vsetky su robene aj ako 4x4 aj ako prednokolka takze v tom to nebude