Nerozhodnost - levné auto na zimu a před barák
Nerozhodnost - levné auto na zimu a před barák
Na mě trochu nezvyklé téma, ale už je to tak a shnáním nějakou "plečku", co může stát před barákem a i bych s tím v nouzi jezdil v zimě, aniž by i to bylo extra líto. Cena samozřejmě co nejnižší, aby to neubíralo z rozpočtu normáním autům a dalším radostem života. Tzn. kolem desítky.
Mám teď vyhlédlá dvě auta a pere se to ve mne...
1) '88 Toyota Corolla 1.6 s LPG - pěkný udržovaný sedan, co bude jezdit skoro zadarmo, bojím se trochu horší úrovně interiéru a vůbec nevím, zda se dá čekat nějaké pohodlí, vživotě jsem nejel ani ničím podobným
2) Citroen Xantia 1.8 (nepíše rok, ale je to předfacelift podle fotky) - relativně pohodlné auto (tím jsem apsoň dvakrát už jel jako spolujezdec) s útulným interiérem a lepší výbavou, ale jeto francouzský a komplikovanější. Dle slov prodejce ale taky spousta nových dílů a udržované
Obě jsou za 12k, obě mají zánovní zimáky...ač jindy mě tato otázka absolutně nezajímá, tentokrát je pro mě důležitá i možnost dalšího prodeje, protože by na jaře nejspíš zase šlo pryč...Citroen je mi trochu blíže výbavou, interiérem a hlavně polohou, takže vypadá, že ho vezmu asi prvního v pořadí....ale furt nevím...
a teď babo raď Případné další tipy na konkrétní auta přijímám (jeste jsem koukal, ze Mazdy 626 jsou za tyhle penize celkem slusne vypadajici kusy...ale chci, aby ot melo zimaky v cene, nedam jeste jednou poriozovaci cenu za gumy...)
Mám teď vyhlédlá dvě auta a pere se to ve mne...
1) '88 Toyota Corolla 1.6 s LPG - pěkný udržovaný sedan, co bude jezdit skoro zadarmo, bojím se trochu horší úrovně interiéru a vůbec nevím, zda se dá čekat nějaké pohodlí, vživotě jsem nejel ani ničím podobným
2) Citroen Xantia 1.8 (nepíše rok, ale je to předfacelift podle fotky) - relativně pohodlné auto (tím jsem apsoň dvakrát už jel jako spolujezdec) s útulným interiérem a lepší výbavou, ale jeto francouzský a komplikovanější. Dle slov prodejce ale taky spousta nových dílů a udržované
Obě jsou za 12k, obě mají zánovní zimáky...ač jindy mě tato otázka absolutně nezajímá, tentokrát je pro mě důležitá i možnost dalšího prodeje, protože by na jaře nejspíš zase šlo pryč...Citroen je mi trochu blíže výbavou, interiérem a hlavně polohou, takže vypadá, že ho vezmu asi prvního v pořadí....ale furt nevím...
a teď babo raď Případné další tipy na konkrétní auta přijímám (jeste jsem koukal, ze Mazdy 626 jsou za tyhle penize celkem slusne vypadajici kusy...ale chci, aby ot melo zimaky v cene, nedam jeste jednou poriozovaci cenu za gumy...)
Re: Nerozhodnost - levné auto na zimu a před barák
BMW e30 - mozna ix verze ale na zimu by to byla skoda
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
jo, to je dalsi vec, nesmi toho byt skoda....videl jsem krasnou E36,a le to nych nemel to srdce, pac byla jak z prospektu, ani tunerem nenapadena
Ale zadohrab je vyhoda...treba nejake scorpio nebo tak bych i bral
Ale zadohrab je vyhoda...treba nejake scorpio nebo tak bych i bral
imho feličita
daňová: když to fčíl koupíš a na jaře prodáš, budeš muset příjem zdanit.... teda aspoň si myslím...
daňová: když to fčíl koupíš a na jaře prodáš, budeš muset příjem zdanit.... teda aspoň si myslím...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to jen v pripade, ze na tom vydelam...coz nepredpokladam
A rikam, ze chci auto, felicie do teto kategorie nespada ) Zase musi zustat nejaka uroven...
a jeste doplnuji, ze v zadnem pripade NE dyzl a primarni pozadavek je, aby to jezdilo a vydrezlo apson do jara a pak hned jde o pohodli a vybavu, je mi uprdele, jak rychle to projede zatacku a podobne veci, ale proste musi se tam sedet jako u lidi a v pohode dopravit Automat samozrejme VELKA vyhoda
A rikam, ze chci auto, felicie do teto kategorie nespada ) Zase musi zustat nejaka uroven...
a jeste doplnuji, ze v zadnem pripade NE dyzl a primarni pozadavek je, aby to jezdilo a vydrezlo apson do jara a pak hned jde o pohodli a vybavu, je mi uprdele, jak rychle to projede zatacku a podobne veci, ale proste musi se tam sedet jako u lidi a v pohode dopravit Automat samozrejme VELKA vyhoda
a taky nekdo neco napiste k tem zminenym, jedno z nich pravdepodobne do konce tydne vezmu, tak abych vedel, co zaradit driv...ale Xantia asi mirne vede...
a nevylucuju, ze kdyz bude situace s auty mizerna a nebude to vylozene mrdka, ze mi zustane i dele, nez do jara
a nevylucuju, ze kdyz bude situace s auty mizerna a nebude to vylozene mrdka, ze mi zustane i dele, nez do jara
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já o něčem takovém také uvažuju... Můj favorit je Suzuki Jimny
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Chtěl jsem Ti nabídnout Legenda, abys nemusel jezdit s malým motorem, bez AT a autoklimy, ale tahle podmínka ho vyřazuje ze hry. Jedině domluvit nějaký pronájem.Caddy píše:ač jindy mě tato otázka absolutně nezajímá, tentokrát je pro mě důležitá i možnost dalšího prodeje, protože by na jaře nejspíš zase šlo pryč...
To není tak úplně pravda. Daňové přiznání bys měl podat i v případě že nevyděláš. V tom případě jen neodvádíš daň.Caddy píše:to jen v pripade, ze na tom vydelam...coz nepredpokladam
2.9T RWD
jak na tom Legend je? Bude spolehlive jezdit? Za kolik? Ukaz aktualni foto...to by me samozrejme zajimalo Pronajem by mozna nebyl zly napad, clovece! A nevim, proc to ta podminka vyrazuje....pokud to je pohodlne auto s AT, klimou, kuzi, klidne mi muze zustat dele, to nevylucuji
ale kdyz nad tim premyslim, platit za neco, cim nejadu 100 km za mesic, protoze kam by v zime clovek jezdil....na to nejnutnejsi si vezmu neco firemniho...a jinak halt akorat trochu omezim pohodli...a za ty prachy si radsi koupim fotak konecne nebo si je budu setrit na normlani auta...v kontextu toho pronajmu mi doslo, jaka je blbost platit nejaky tisice mesicne, aby mi to stalo pred barakem a obcas zajel nakoupit...