Jak se líbí současná KIA Sportage

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
iky
Spolujezdec

Jak se líbí současná KIA Sportage

Příspěvek od iky »

Mám Toyotu Avensis v dieslu-rok 2008 - max. spokojenost, ale... pomalu končím s dlouhými jízdami po Evropě, budu více jezdit po přírodě, trošku polních cest na ryby a taky chci vyšší posaz. Přitom ale zachovat jízdní komfort, na který jsem zvyklý z Avensisu. Začal jsem vybírat z SUV a dopracoval se ke Kia Sportage. Zaráží mě ale, že těchto aut stále kolem moc nevidím. Zkušební jízda mě nadchla, krásně se auto vodí, interiér je kvalitní a existuje i moderní příplatková výbava, která je cenově dostupná na rozdíl od mnoha ostatních značek. Tak jak je to tedy?
Marek_Km
Spolujezdec

Re: Jak se líbí současná KIA Sportage

Příspěvek od Marek_Km »

Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Marek_Km píše:http://www.kia-club.org
odpoveď jak stehno #-o

Přijde mi, že se Sportage hrozně okoukala a teď mi to přijde už nezajímavé, relativně kolotočářské auto :) Jinak to auto nemá vůbec nic extra, co by neměla konkurence :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
iky
Spolujezdec

Příspěvek od iky »

A už je vše jinak...byl jsem na autosalonu v Paříži a podiskutoval se znalými ze zájezdu, shodují se na nezvládnuté spotřebě čtyřkolek, asi vlivem častého připojování zadku čico..no a pak jsem ji uviděl...NOVOU HONDU CR-V, tak je rozhodnuto...:-)
gabriell
Dítě v autě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabriell »

Mě se nový Sportage líbí velice. Nedávno jsem měl možnost se v něm svézt a musím říct, že jsem si jízdu velice užil. Myslím, že ten pokrok, který Kia za poslední roky urazila je neskutečný. Za mě palec hore!
Odpovědět