Aké športové auto ?
Aké športové auto ?
Zdravím,
Takže moja situácia : Máme rodinné auto, keďže s ním moc srandy nie je, rozhodol som sa že si kúpim niečo pre seba Moja predstava : malo by byť športové, kupé, ročník tak okolo 2005. Prioritami sú dobré riadenie, spoľahlivosť, nízka kazovosť. Cena tak 20 000 € LEN za kúpenie auta.
Prosím spolu s vašimi tipmi mi napíšte aj prípadné skúsenosti s autom
Ďakujem
Takže moja situácia : Máme rodinné auto, keďže s ním moc srandy nie je, rozhodol som sa že si kúpim niečo pre seba Moja predstava : malo by byť športové, kupé, ročník tak okolo 2005. Prioritami sú dobré riadenie, spoľahlivosť, nízka kazovosť. Cena tak 20 000 € LEN za kúpenie auta.
Prosím spolu s vašimi tipmi mi napíšte aj prípadné skúsenosti s autom
Ďakujem
Re: Aké športové auto ?
BMW 330i/130i / Z4 3.0i
Mazda MX5
Audi RS4, S4
Mazda MX5
Audi RS4, S4
Prosím kupé
Tak pak z4 3.0i ve verzi coupe. Co treba nissan 350z ?
edit: Spis jeste jestli je preference zadniho/predniho/4x4 nahonu ?
zadný alebo 4x4, a o 350z som tiež rozmýšlal, ale čítal som že ono vyzerá. ale nejazdívojtadub píše:Tak pak z4 3.0i ve verzi coupe. Co treba nissan 350z ?
Alfa Romeo GT 3.2 V6.
Nádherné auto zvenku i uvnitř, motor V6 "Busso" (točivý, s nádherným zvukem, spolehlivý, mechanicky robustní), přesné rychlé řízení s hydraulickým posilovačem, podvozek (vpředu dvojité lichoběžníky) i brzdy OK. Vždy slušná výbava (kůže, audio Bose), rozumné ceny dílů i servisu. A za něakých 15 tis. euro už jsou auta v krásném stavu.
Nevýhody: dost tvrdý podvozek, "jen" FWD, samosvorný diferenciál nebyl v sérii, lze koupit jako náhradní díl (origo Alfa nebo jiný) a domontovat.
Nádherné auto zvenku i uvnitř, motor V6 "Busso" (točivý, s nádherným zvukem, spolehlivý, mechanicky robustní), přesné rychlé řízení s hydraulickým posilovačem, podvozek (vpředu dvojité lichoběžníky) i brzdy OK. Vždy slušná výbava (kůže, audio Bose), rozumné ceny dílů i servisu. A za něakých 15 tis. euro už jsou auta v krásném stavu.
Nevýhody: dost tvrdý podvozek, "jen" FWD, samosvorný diferenciál nebyl v sérii, lze koupit jako náhradní díl (origo Alfa nebo jiný) a domontovat.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
beau: Zrovna Alfa GT me taky napadla (ale tam nevim, diky jestli motoru neni prilis tezka na predek, jako u 156), ale tazatel preferuje zadokolku nebo 4x4. Rozhodne trojkovym kupeckem ve trilitru chybu neudela.
K tomu nissanu. Ja prave na to mam takove rozporuplne recenze z meho okoli (jednou dobry, podruhy horsi..), ale sam nevim, protoze jsem se jeste v nem nesvezl..
K tomu nissanu. Ja prave na to mam takove rozporuplne recenze z meho okoli (jednou dobry, podruhy horsi..), ale sam nevim, protoze jsem se jeste v nem nesvezl..
Mně by se líbil Crossfire SRT.
Pokud by jsi slevil z roku, tak třeba Corvette C5
Pokud by jsi slevil z roku, tak třeba Corvette C5
2.9T RWD
kupéaikoN píše:M3 E46