vyber motorky
vyber motorky
Idem rovno k veci: Chcem si kupit motorku, a vobec neviem ktorym smerom pozerat, co vlastne skusat.
Co hladam: Adventure na kludne vyletne jazdy, nech to zvladne aj nejaku tu polnu cestu. V momente ked budem mat chut jazdit sportovo motorku predam a uz si nikdy ziadnu nekupim.
Skusenosti: nemam takmer ziadne. Mam odjazdene par desiatok km na cz175 a par desiatok na CBF250. Jo a este 2 kondicne jazdy na yamahe MT-07 v autoskole
Musi to byt vhodne pre postavu slendermana(195cm/75kg)
Budget? Do 10k€, nova by sa dala bez DPH. Cim menej tym lepsie. Vlastne som povodne planoval minut 5k€.
Zatial som pozeral po novom V-strome 650 a NC750X ale citim sa ako blondyna pri vybere auta. Pacili sa mi na pohlad.
Co hladam: Adventure na kludne vyletne jazdy, nech to zvladne aj nejaku tu polnu cestu. V momente ked budem mat chut jazdit sportovo motorku predam a uz si nikdy ziadnu nekupim.
Skusenosti: nemam takmer ziadne. Mam odjazdene par desiatok km na cz175 a par desiatok na CBF250. Jo a este 2 kondicne jazdy na yamahe MT-07 v autoskole
Budget? Do 10k€, nova by sa dala bez DPH. Cim menej tym lepsie. Vlastne som povodne planoval minut 5k€.
Zatial som pozeral po novom V-strome 650 a NC750X ale citim sa ako blondyna pri vybere auta. Pacili sa mi na pohlad.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyber motorky
NCcko mam uz niekolko rokov vyhliadnute aj ja (iked kvoli vyske skor 750S ale ta uz neni nova).
Da sa to aj s DCT, co je ideal na behacky po meste ked clovek nechce skuter, motor ma vykonu akurat aby sa z toho clovek ako zaciatocnik hned nepo*ral a zaroven motor ma charakter motora z osobaku, co je neprekvapive, kedze by malo ist o polovicu motora z Jazzu
Nezere to a neni problem vidiet kusy co maju 100000km.
A bonus je miesto na veci kde by mala byt nadrz
Je to taka RAV4 medzi motorkami
Ale mat tvoj budget a chut na novu motorku tak skusim pozriet Yamahu Tenere, hlavne ak ti vyhovoval motor v MT-07, neviem preco ale pride mi fakt bozi
Kukni...len je to zameranim na presne opacnej strane Adventure spektra jak to NCcko...
Da sa to aj s DCT, co je ideal na behacky po meste ked clovek nechce skuter, motor ma vykonu akurat aby sa z toho clovek ako zaciatocnik hned nepo*ral a zaroven motor ma charakter motora z osobaku, co je neprekvapive, kedze by malo ist o polovicu motora z Jazzu
Nezere to a neni problem vidiet kusy co maju 100000km.
A bonus je miesto na veci kde by mala byt nadrz
Je to taka RAV4 medzi motorkami
Ale mat tvoj budget a chut na novu motorku tak skusim pozriet Yamahu Tenere, hlavne ak ti vyhovoval motor v MT-07, neviem preco ale pride mi fakt bozi
Kukni...len je to zameranim na presne opacnej strane Adventure spektra jak to NCcko...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
NC750X je hodně dietní motorka spíš pro ženský (má výhodu v možnosti DCT, ten motor je ve skútrech, takový nevýrazný) a V-Strom 650 je dost zastaralý.abgx1 píše: ↑úte 20 srp 21:51 Idem rovno k veci: Chcem si kupit motorku, a vobec neviem ktorym smerom pozerat, co vlastne skusat.
Pro tvoji výšku jedině cestovní enduro. Za danou cenu 10000 EUR:
- prakticky máš možnost buď vybaveného Číňana jako VOGE 900 DSX (technika BMW F900 GS Adventure) nebo CFMOTO 800MT Sport (technika KTM 890 ADVENTURE) - poměr cena/výkon je dobrá, ale musíš počítat se ztrátou hodnoty
- základní Honda XL750 Transalp (úplně jiný, nový motor, než NC750X) a na něj si navěsit pak postupně doplňky, co bude potřeba
Pak stejně skončíš u GS nebo Afriky.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Pardon, posledne 3 tyzdne som mal celkom perne...
-NC750 som skrtol, to znie fakt ako skuter.
-Cinan sa mi tiez nepozdava, som predpojaty voci cinskym veciam.
Ostali 3 moznosti:
1. spominany transalp - este som sa na nom neviezol, ale podla YT videi vyzera super
2. V strom - co znamena ze je to zastarala motorka? Nema ABS atd.? Alebo v com spociva ta nevyhoda?
3. Tretia moznost: kupit nejaku staru vrazdu za 75-100k czk na 2roky a potom by uz mala byt realna moznost afriky twin... Aspon teda v okoli mi bolo povedane kupovat novu motorku za 10+k€ je blbost ked ju aj tak v priebehu roka hodim do strku
-NC750 som skrtol, to znie fakt ako skuter.
-Cinan sa mi tiez nepozdava, som predpojaty voci cinskym veciam.
Ostali 3 moznosti:
1. spominany transalp - este som sa na nom neviezol, ale podla YT videi vyzera super
2. V strom - co znamena ze je to zastarala motorka? Nema ABS atd.? Alebo v com spociva ta nevyhoda?
3. Tretia moznost: kupit nejaku staru vrazdu za 75-100k czk na 2roky a potom by uz mala byt realna moznost afriky twin... Aspon teda v okoli mi bolo povedane kupovat novu motorku za 10+k€ je blbost ked ju aj tak v priebehu roka hodim do strku
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No v pripade 3 moznosti mi z toho najlepsie vychadza nejake pouzite NCcko...na naucenie ti bohate postaci, drzi si cenu a tych oar rokov budes jazdit doslova zadarmo a hlavne zistis, co vlastne ne/chces...a uprimne, ta motka je na 100ke pod 6 sekund, to ma dost daleko od bezneho skutra
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nehovorim ze je to skuter, ale ze zvuk ma ako skuter O to ze by bola pomala sa nebojim.
https://youtu.be/sYVMDJcng-g?si=A3p1FtGw-7_GH-3G&t=244
https://youtu.be/sYVMDJcng-g?si=A3p1FtGw-7_GH-3G&t=244
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co Kawa Versys? Měl jsem to a je to spolehlivý stroj, dobře ovladatelný a pohodlný.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zajtra idem pozriet toto. Uvidim. Uz by mohol konecne prist novy vodicak.