auto pro začátečníka na drift
auto pro začátečníka na drift
Zdravím,
poradte mi prosím jaké auto by bylo vhodné pro řidiče začátečníka, který by se chtěl věnovat driftu.
Něco málo jsem už úspěšně oddriftoval, ale pouze na předokolce. Chtěl bych si pořídit vlastní auto. Mám asi 100.000 čistě jenom na pořízení vozu. Na pojištění, gumy a tak dále mám jiné peníze. Chtěl bych asi nějaké sportovnější auto s benzínovým motorem, HLAVNĚ S POHONEM ZADNÍCH KOL. Prosím poradte mi co by bylo vhodné pro začátečníka. Auto bych chtěl i na normální provoz, takže žádný speciál. Prosím Vás o radu.
poradte mi prosím jaké auto by bylo vhodné pro řidiče začátečníka, který by se chtěl věnovat driftu.
Něco málo jsem už úspěšně oddriftoval, ale pouze na předokolce. Chtěl bych si pořídit vlastní auto. Mám asi 100.000 čistě jenom na pořízení vozu. Na pojištění, gumy a tak dále mám jiné peníze. Chtěl bych asi nějaké sportovnější auto s benzínovým motorem, HLAVNĚ S POHONEM ZADNÍCH KOL. Prosím poradte mi co by bylo vhodné pro začátečníka. Auto bych chtěl i na normální provoz, takže žádný speciál. Prosím Vás o radu.
Re: auto pro začátečníka na drift
driftující začátečník to jest spojení, které mě děsí každý den.
Omega MV6, bramboro E36, E30, postarší C mergl, MX-5 (ikdyž to zrovna není driftokára jako spíš čistostopá motokára), ford sierra ve výběrovým stavu.
tu e36 a E30 koupíš i se samosvorem, což jest fajné. A nebo pozor nějakej silnější žigul, to auto je tak lehké na zadek, že se těžko hledá lepší lowcost driftokára s minimálními náklady.
Omega MV6, bramboro E36, E30, postarší C mergl, MX-5 (ikdyž to zrovna není driftokára jako spíš čistostopá motokára), ford sierra ve výběrovým stavu.
tu e36 a E30 koupíš i se samosvorem, což jest fajné. A nebo pozor nějakej silnější žigul, to auto je tak lehké na zadek, že se těžko hledá lepší lowcost driftokára s minimálními náklady.
Slow and serious
-
- Řidič začátečník
Co ty si za trollovského tatara?Arratorne píše: Něco málo jsem už úspěšně oddriftoval, ale pouze na předokolce.
Čemu konkrétně na té větě nerozumíš?enthusiastic.driver píše:Co ty si za trollovského tatara?Arratorne píše: Něco málo jsem už úspěšně oddriftoval, ale pouze na předokolce.
BMW E36 nebo E39, ale spíše E36 ta byla živější .
AAAautovraky... Nejhorší, největší a nej********ší autobazar v ČR!
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem .
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný .
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem .
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Asi se mu nezdá slovní spojení driftovat s předokolkou To nejde ani v NFS, natož v reáluArratorne píše: Čemu konkrétně na té větě nerozumíš?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Aha, no to mi přijde logickéřidičBOB píše:Asi se mu nezdá slovní spojení driftovat s předokolkou To nejde ani v NFS, natož v reáluArratorne píše: Čemu konkrétně na té větě nerozumíš?
Ale na sněhu a ledu bych možná řekl, že se to podobalo driftu.
pánové ještě neviděli předokolku couvat ?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
je otázka, co si kdo představuje pod pojmem drift
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time