Kupa Auta

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Bossom
Spolujezdec

Kupa Auta

Příspěvek od Bossom »

Dobry Den rozmyslam nad kupou ojazdeneho auta s automatickou prevodovkou rozmyslam nad Audi A4 3.0 TDI 150 kw quattro Tiptronic 2005 ,Alebo VW Gti 2.0 147 KW DSG 2005 Mesacne najazdim asi 1000 km vecsinou take 30 az 60 km trasy viac by mi vyhovovalo Audi lebo ma quattro lebo byvam v hornatejsiej casti je tu viac snehu v zime no ale mam strach s problemov dieselovym motorom bol by som rad keby ste mi napisali vase nazory po pripade mi pomoct sa rozhodnut popripade napisat ake ma cakaju problemy pri tych autach ! Dakujem za pomoc
MiN
Autoškolák

Re: Kupa Auta

Příspěvek od MiN »

Golf je oproti Audině naprosto jiná kategorie auta. Máš tu benzínový FWD hatchback a proti tomu stavíš čtyřdveřový sedan/kombi s velkým dieselem a pohonem všech kol. Je potřeba si nejdřív ujasnit priority a pak teprve vybírat.
Bossom
Spolujezdec

Příspěvek od Bossom »

MiN píše:Golf je oproti Audině naprosto jiná kategorie auta. Máš tu benzínový FWD hatchback a proti tomu stavíš čtyřdveřový sedan/kombi s velkým dieselem a pohonem všech kol. Je potřeba si nejdřív ujasnit priority a pak teprve vybírat.
Pre mna je priorita vykon co maju priblizne rovnaky aj spotrebu maju priblizne rovnaku aj priestor vnutri auta len audi ma vecsi kufor!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

kup si to, co se ti víc líbí
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bossom
Spolujezdec

Příspěvek od Bossom »

pavproch píše:kup si to, co se ti víc líbí
Pacia sa mi obidve mam uy 42 rokov deti uy mam velke bude to moje stvrte auto povedal som si ze chcem uz nieco vykonejsie len spotrebu neriesim aj nejaku tu opravu za tisic eur ale yas nemam chut to opravovat stale Gti musi ist dobre ale neje tam taky pocit zrzchlenia ako u audi 3.0 tdi ale zas tdi asi bude poruchove viac ako benzin v golfe
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

Tak pokud chceš auto jako hračku, zcela jistě bych vzal GTi (teda já bych bral STi, ale to ve tvém výběru není). Ta A4 je spíš rodinné auto.

Anebo pokud chceš čtyřkolku, v německu je celkem dost Golfů páté řady 2.0 FSI 4motion (i třídveřáků) nebo pak R32 (ty ale prý nejsou vůbec zábavné)
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Já zas nechápu, když tazatel neřeší spotřebu, proč má ve výběru 3.0TDI a né třeba 3.2 benzín
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

jn
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Bossom
Spolujezdec

Příspěvek od Bossom »

vasco píše:Já zas nechápu, když tazatel neřeší spotřebu, proč má ve výběru 3.0TDI a né třeba 3.2 benzín
Neriesim spotrebu okolo 10 litrov ale zase 14 litrov mimo mesta je dost !
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

A co přesně žere 14l/100km mimo město? Tak možná GTI, když se mu trochu šlápne na krk a jelikož s tím mám odjeto 60.000km, tak vím, že nejsou problém ani vyšší hodnoty.
Odpovědět