BMW E60 530i nebo 530d?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
efrankie
Autoškolák

Re: BMW E60 530i nebo 530d?

Příspěvek od efrankie »

Ale to já věřim že to je rozdíl a nejspíš dost znatelný. Ale uvidím, jak s financema na tom budu. Pokud to spočítám, že ten rozdíl nebude tak velký i s náklady, tak rád do té 540i půjdu a nebudu se dál rozmýšlet. Finance jsou jediné místo v botě, které by mohlo tlačit :-) Každopádně až koupím, postu tu nějakou tu fotku a rozdělím se o radost...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Myslim, ze v akomkolvek V8 presuvadle ked sa clovek odvezie tak, ho ten motor ovladne ;) A este jedna poznamka, trosku smutnejsia...atmo V8 benzin je uz teraz vymierajucim druhom x_x
Tak rychlo na nakup ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
efrankie
Autoškolák

Příspěvek od efrankie »

No vypadá to, že jste mě tak nalomili, že půjdu opravdu do té 540i. Vzhledem k tomu, že ten výkon není zase tak rozdílný oproti 530i 200kW oproti 226kW, tak nepočítám, že spotřeba bude o takový kus větší. Za to zábava stoupne určitě o parník a hlavně ten zvuk. Pár favoritů už jsem našel, mezi nimi i ten postnutý odkaz. Takže vybráno jest, domů půjde V8...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tak drzim palce a prajem stastnu ruku pri vybere ;) aby sme neboli prvi ktori dostanu vynadane :)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
efrankie
Autoškolák

Příspěvek od efrankie »

To ne, rozhoduju se hlavně podle sebe, tady jsem šel jen nasbírat zkušenosti od majitelů. Nakonec se stejně rozhodnu až na místě. Nejdříve stejně oba modely pořádně projedu, pak se rozhodnu. Ale takhle od stolu a podle parametrů, ceny i sympatií určitě vede 540i... Až bude tak se podělím o fotky a zkušenosti určitě...
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

ja sa len cudujem ze sa neozyva ziadny majitel 530d. Pritom 90% 5er co vidim su prave 530d, a si myslim ze vacsina z nich je s tou motorizaciou aj spokojna..
E46 325i + E60 550i
kurburt
Řidič začátečník

Příspěvek od kurburt »

efrankie píše:Njn :-D
A stejně si za ta neauta účtují stejně (i více) jako za pravou německou prémii - BMW či MB.
Neni tomu tak davno, co ta navonena bida byla jedinou znackou prodavajici sedan stredni tridy s atmo sestivalcem, manualem a odpovidajicim charakterem :) (ano, opravdu si myslim, ze A4 3.2 je lepsi auto nez posledni 330i, Pavel promine :/)

Ale to jsem si jen tak rypnul, nejsem zadnej Audicentrista, A6 proti 5er e60 bych samozrejme neuprednostnil
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

kurburt: nepolemizuji, zda lepší nebo horší...je potřeba ale říct, v čem ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
kurburt
Řidič začátečník

Příspěvek od kurburt »

rB: jen pro upresneni mluvim o posledni 330i, tedy poFL, abychom to chapali stejne

a proc? protoze se BMW posledni dobu snazi delat cim dal tim vic Audi, a bohuzel, samo Audi umi Audi lepe.

Naplno se ztotoznuji s nazorem PJ, ze vysrat se na klientelu ocenujici stara BMW a snazit se byt masovejsi, vic pro vsechny s vyhledem vyssich zisku neni koser a rovnez dle meho ani nefunguje.

Pokud bych mel brat konkretni veci, ktere si myslim, ze ma A4 lepsi, pak je to motor (super charakter, a hlavne nema eco ficury - mozna proto uz je taky out), razeni, zpracovani, design...

Mozna by to nebylo ani tak enormni, ale proste myslim si, ze FL u 3er byl v mnoha ohledech krokem zpet, resp. zcela stranou, sam temhle vecem moc neverim, nejsem zdaleka tak narocny uzivatel jako PJ, Bond apod. a presto to takhle vnimam...a to si myslim, ze neni uplne dobre.

Ale je to muj nazor, nikomu ho nevnucuji a verim, ze pavproch je ze sveho auta nadsen a nevolil by jinak. Me se nelibi jakym smerem se BMW ubira a jak toto implantuje do svych aut, i proto bych si vybral Audi.
kurburt
Řidič začátečník

Příspěvek od kurburt »

kurburt píše:
efrankie píše:Njn :-D
A stejně si za ta neauta účtují stejně (i více) jako za pravou německou prémii - BMW či MB.
Neni tomu tak davno, co ta navonena bida byla jedinou znackou prodavajici sedan stredni tridy s atmo sestivalcem, manualem a odpovidajicim charakterem :) (ano, opravdu si myslim, ze A4 3.2 je lepsi auto nez posledni 330i, Pavel promine :/)

Ale to jsem si jen tak rypnul, nejsem zadnej Audicentrista, A6 proti 5er e60 bych samozrejme neuprednostnil
Jinak jsem mel na mysli Pavprochovu, nikoli PJovu 3er, aby nevznikla nejaka mylka ;)
Odpovědět