M*dečka s motorem
Re: M*dečka s motorem
Škoda Clia, ale je teď jak nový.
62kW? To je ForTwo druhý generace? Tak to ti přeju hodně štěstí.
Kdysi jsem se na Smart foru dotazoval na lsd do roadstera, protože mi to přišlo jako vynikající nápad, ale neměli pro mě pochopení.
62kW? To je ForTwo druhý generace? Tak to ti přeju hodně štěstí.
Kdysi jsem se na Smart foru dotazoval na lsd do roadstera, protože mi to přišlo jako vynikající nápad, ale neměli pro mě pochopení.
RWD
-
- Řidič začátečník
Dej nějaký link na to clio
http://www.sportovnivozy.cz/21476-renau ... port-praha
Myslím že v popisu zapomněl na nové přední poloosy, servo a generálku brzd (potrubí, zadní brzdiče)
Myslím že v popisu zapomněl na nové přední poloosy, servo a generálku brzd (potrubí, zadní brzdiče)
2.9T RWD
Tak to nasere, projít si takovouhle odyseou... Ale auto vypadá pěkně, rozhodně líp než smart .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No já nevím, když se řekne "mrdečka s motorem", tak si představím něco co fakt jede, řve, vzpouzí se a komunikuje, něco co vykouzlí úsměv na tváři. Tedy něco jako upravený Sunny GTI, ze kterého jsem právě vystoupil. Určitě ne na malé auto nezvykle nudně a dospěle se chovající Lupo 1.4 (GTi je jiná) a už vůbec ne Smrť
Ain´t nobody got time for that
To auto bude trávit většinu času na pražských kočičích hlavách a zbytek času na obdobně kvalitních dálnicích. Vážně nechci něco, co bude řvát a vzpouzet se.
Prostě jen co nejmenší auto, které pojede jako větší auta
Prostě jen co nejmenší auto, které pojede jako větší auta
2.9T RWD
To je to tvé bývalé?HondaMan píše:http://www.sportovnivozy.cz/21476-renau ... port-praha
2.016V 99kW