2 auta za spolu cca 35000€
Re: 2 auta za spolu cca 35000€
Ďakujem za info aj fotky. Vyzerá, že posun tam je fajn a miesto pre Snehurku viac ako dostatočné.
Riešenie s vajíčkom v strede sa aktuálne javí ideálne, len tam mám zádrheľ vo forme isofix základne na to vajíčko... takže chtiac nechtiac musí v strede sedieť drahá...ale zvažujem to veru aj ja.
Inak vidím, že s deťmi v určitom veku musí človek brať čistotu auta s rezervou aj keď je ozaj fanda...k tomu ešte musím asi dospieť... v sobotu mi malá zvadu v aute rozpučila paradajku... vyberať zrniečka zo stropnice bola komédia
Riešenie s vajíčkom v strede sa aktuálne javí ideálne, len tam mám zádrheľ vo forme isofix základne na to vajíčko... takže chtiac nechtiac musí v strede sedieť drahá...ale zvažujem to veru aj ja.
Inak vidím, že s deťmi v určitom veku musí človek brať čistotu auta s rezervou aj keď je ozaj fanda...k tomu ešte musím asi dospieť... v sobotu mi malá zvadu v aute rozpučila paradajku... vyberať zrniečka zo stropnice bola komédia
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Za malo veru
Ak je pouzivane vajicko s isofix platformou tak neni inej moznosti ako robit miesto pre dospeleho v strede. Ja pouzivam sedacku ktora je sice trochu mohutna (sedacka nalavo, kedy na fotke simulujem situaciu tak o pol roka) ale je od 0-18kg kedy v tej prvej faze je v protismere a cez pas a nasledne ked dorastie tak sa otoci a pripne isofixom.
Co sa tyka cistoty, boli to aj moje srdce, ale neda sa tomu moc vyhnut...nastastie vsetko sa da vycistit a to operadlo vodica je vzadu z takeho plastu z ktoreho to staci zmyt mokrou handrou. Ale paradajky som teda este nelovil po aute
Kamarat ale pouziva taky potah na psa co sa da kupit na zadne sedacky
Inak odkial si?
Mam este jednu sadu ktoru som objednal znamym a ak by im to nahodou nevyhovovalo (potrebuju to kvoli 3 kinderku a na to im Golf Variant stacit ako taky ja tak asi nebude) tak bych to pripadne nasledne vedel posunut, pripadne aspon vyskusat.
Ak je pouzivane vajicko s isofix platformou tak neni inej moznosti ako robit miesto pre dospeleho v strede. Ja pouzivam sedacku ktora je sice trochu mohutna (sedacka nalavo, kedy na fotke simulujem situaciu tak o pol roka) ale je od 0-18kg kedy v tej prvej faze je v protismere a cez pas a nasledne ked dorastie tak sa otoci a pripne isofixom.
Co sa tyka cistoty, boli to aj moje srdce, ale neda sa tomu moc vyhnut...nastastie vsetko sa da vycistit a to operadlo vodica je vzadu z takeho plastu z ktoreho to staci zmyt mokrou handrou. Ale paradajky som teda este nelovil po aute
Kamarat ale pouziva taky potah na psa co sa da kupit na zadne sedacky
Inak odkial si?
Mam este jednu sadu ktoru som objednal znamym a ak by im to nahodou nevyhovovalo (potrebuju to kvoli 3 kinderku a na to im Golf Variant stacit ako taky ja tak asi nebude) tak bych to pripadne nasledne vedel posunut, pripadne aspon vyskusat.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Presne ako píšeš - mohutnosť sedačky č.2 je práve najväčší problém, máme Dualfix i-Size, ktorá je napevno do isofixu a otáča sa - ako super pohodlné pri nakladaní/vykladaní, spánku/polohe "sedí a kuká", ale veľká je dosť + v OIII je to zatiaľ OK, ale obávam sa, že práve pridané cm smerom dopredu vytvoria problém.
Zadná strana sedačiek z plastu je TOP, to nemám a už vymýšľam čo s tým - pôjde to blbo, mám športy s integrovanou opierkou.
Ten "psí" poťah by som potreboval aj na strope
Žijeme pri Brne, žena je z IL, ja z MT, cez BA chodím málo, ak chápem správne Ty žiješ tam, či?
Dík za ponuku, ak by bola cesta tak sa ozvem.
Zadná strana sedačiek z plastu je TOP, to nemám a už vymýšľam čo s tým - pôjde to blbo, mám športy s integrovanou opierkou.
Ten "psí" poťah by som potreboval aj na strope
Žijeme pri Brne, žena je z IL, ja z MT, cez BA chodím málo, ak chápem správne Ty žiješ tam, či?
Dík za ponuku, ak by bola cesta tak sa ozvem.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Skus si to nasimulovat a uvidis, ale OIII ma tedz rozhodne viacej miesta vzadu jak A4 B8
Toto by mohlo stacit Ale je fakt pravda ze az po strop som ho nevidel este
https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/ochra ... /3V0061680
Ano ja som dlhodobo BA, obcas pendlujem ale IL ani MT po ruke moc nemam...
Dam vediet ako dopadli znami s kolajnicami a podla toho tiez uvidime.
Toto by mohlo stacit Ale je fakt pravda ze az po strop som ho nevidel este
https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/ochra ... /3V0061680
Ano ja som dlhodobo BA, obcas pendlujem ale IL ani MT po ruke moc nemam...
Dam vediet ako dopadli znami s kolajnicami a podla toho tiez uvidime.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Už sme to simulovali, nie je to extra výhra ale vydržať sa to dá celkom v pohode. OIII je vzadu ok, drahá je štíhlej postavy, len tá otáčavá sedačka je monštrum.
Hmm psia podložka od ŠA vyzerá zaujímavo, ale neviem ako by to bolo kompatibilné s ľuďmi, asi budem paradajky servírovať radšej na odpočívadle
Jj, keby som prípadne šiel okolo a bolo by to aktuálne ozvem sa.
Hmm psia podložka od ŠA vyzerá zaujímavo, ale neviem ako by to bolo kompatibilné s ľuďmi, asi budem paradajky servírovať radšej na odpočívadle
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Otacacia sedacka nebude vecnejanom píše:Už sme to simulovali, nie je to extra výhra ale vydržať sa to dá celkom v pohode. OIII je vzadu ok, drahá je štíhlej postavy, len tá otáčavá sedačka je monštrum.
Psia podlozka bude s detmi uplne super, staci im ukazat tu fotku kde je labrador
Dohodnute
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ad otáčacia sedačka - tá je práve rastúca do 4r...ale nevadí, nech si potom zvyknú že sedia vzadu 2 a majú si vystačiť spolu.
Ani za Boha... potom sa jej nezbavím, že chce toho psa!Psia podlozka bude s detmi uplne super, staci im ukazat tu fotku kde je labrador
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nieco za niecojanom píše:Ani za Boha... potom sa jej nezbavím, že chce toho psa!
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman: Taky díky za tip. Pro mě by to ještě chtělo, aby doplnili ISOFIX i pro střední sedačku, ať ji nemusím kotvit pásem.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Isofix v strede maju len auta typu Touran, Sharan, C4 Picasso atd, pozor ale napriklad BMW 2 GT nema a z SUV je to len Q7...
Vice napr tu: https://incarsafetycentre.co.uk/blog/po ... it-3-seats
Vice napr tu: https://incarsafetycentre.co.uk/blog/po ... it-3-seats
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...