GTD + STI
Re: Zábavné auto na dojíždění po dálnici
Ja ale nemam M-ko. Nevim jestli je Brno zrovna zabavny okruh ...
Myslel jsem Červenou Vodu. Mne se libi Myto, kde to je pekne intenzivni a furt se strida sama zaacka za zatackou. Z velkych okruhu by me lakal Most.
Myslel jsem Červenou Vodu. Mne se libi Myto, kde to je pekne intenzivni a furt se strida sama zaacka za zatackou. Z velkych okruhu by me lakal Most.
Aha, CV je fajn. Každopádně v sobotu mám v plánu někam vyrazit.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kor D1k86 píše:to z toho dojizdeni bude spis utrpeni a auto delane na zatackovite okresky zabite jizdou rovne :-/
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
+1
to uz teda radeji tu cupru :-/
to uz teda radeji tu cupru :-/
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
+1, přesně takk86 píše:Me to furt nejak nejde do palice, zabavne auto na dojizdeni po dalnici (D1) a ve finale je BRZ.
to z toho dojizdeni bude spis utrpeni a auto delane na zatackovite okresky zabite jizdou rovne :-/
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
třeba bude enem vykazovat v knize jízd jízdy po D1 a ve skutečnosti bude jezdit po okreskách souběžných s ní.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Co ma BRZ za problem s jezdenim po dalnici?!
Pokud jde vylozene o podminku splnit dopravu z podu A do B tak samozrejme problem neni zadny, ale jinak jsou desitky auto vhodnejsich na tento ucel
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
A co treba MX-5 RF? Jsem v pokuseni prodat cupru a koupit tohle od ty doby co jsem poprve videl jen obrazek..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Urcite super
Btw. Co treba bmw 2er coupe? Obcas kouknu na UK fora kde se rozebiraji bmw (v tomto pripade 140i) vsichni dostavaji velky slevy (pres 200k) I takova 220i co ma 184 koni je rychlejsi nez brz (0-100 za 6.6) a zaklad 775k s nejakou tou slevou asi bude stat stejne jako BRZ. Urcite to nebude tak ridicsky jako subaru, ale nemuselo by to byt marny na dalnici i na nejake to svezeni. (mne by vadilo chybejici LSD)
Btw. Co treba bmw 2er coupe? Obcas kouknu na UK fora kde se rozebiraji bmw (v tomto pripade 140i) vsichni dostavaji velky slevy (pres 200k) I takova 220i co ma 184 koni je rychlejsi nez brz (0-100 za 6.6) a zaklad 775k s nejakou tou slevou asi bude stat stejne jako BRZ. Urcite to nebude tak ridicsky jako subaru, ale nemuselo by to byt marny na dalnici i na nejake to svezeni. (mne by vadilo chybejici LSD)