BMW M2 vs M3

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: BMW M2 vs M3

Příspěvek od M.Z. »

Já bych řekl, že je chlazené vodou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

Jo, už jsem to zjistil. Nechal jsem odkaz v mém předešlém příspěvku.
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

maciak píše:HUD je pre mna jedina vec co naozaj v aute potrebujem, kludne ozeliem okna v elektrike, klimu, navi.
Ale ten komfort ze nemusi ani pohnut hlavou a hned vidis info o max rychlosti a vedla toho kolko ides je na nezaplatenie.
v 3ke mam HUD a budem horko plakat, hadam to MPE vykompenzuje
Tož to je síla.........oželat el. okna, klimu a navi....v dnešní době, to nemyslíš vážně... :-o Su moc zvědavý, jestli ten MPE bude natolik lepší než stock. Na babybmw se o tom pořád pilně diskutuje. Na UT je borec s M1410i, který tvrdí, že když pootevře střešní okno, tak slyší výfuk docela dobře. No nevím nevím, zkoušel jsem to předevčírem a slyšel sem kulový.... :-s
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

olda píše:
maciak píše:HUD je pre mna jedina vec co naozaj v aute potrebujem, kludne ozeliem okna v elektrike, klimu, navi.
Ale ten komfort ze nemusi ani pohnut hlavou a hned vidis info o max rychlosti a vedla toho kolko ides je na nezaplatenie.
v 3ke mam HUD a budem horko plakat, hadam to MPE vykompenzuje
Tož to je síla.........oželat el. okna, klimu a navi....v dnešní době, to nemyslíš vážně... :-o Su moc zvědavý, jestli ten MPE bude natolik lepší než stock. Na babybmw se o tom pořád pilně diskutuje. Na UT je borec s M1410i, který tvrdí, že když pootevře střešní okno, tak slyší výfuk docela dobře. No nevím nevím, zkoušel jsem to předevčírem a slyšel sem kulový.... :-s
A sluch mas ok?:)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

.....co říkáš? :)
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Bond007 píše:
970ka píše:
olda píše:HUD - head up display. Promítá některé údaje jako na př. aktuální rychlost a navigaci před předním sklem. Údaje nejsou přímo v zorném poli, ale i tak není třeba ke sledování údajů klopit zrak. výborná věc.... :-bd
Pro mě taky skvělá věc,ještě kdyby se tam ukazoval zařazený kvalt,to mi někdy serre,když to kalím,v M3 to asi jde ne ?
To nevis co mas zarazeno? :)
Ty woe,někdy to fakt nevím ,když řadím na volantu,8 kvaltů je prostě nějak moc,no :-) jsem normální ? :-)
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

Pro mě taky skvělá věc,ještě kdyby se tam ukazoval zařazený kvalt,to mi někdy serre,když to kalím,v M3 to asi jde ne ?[/quote]
To nevis co mas zarazeno? :)[/quote]
Ty woe,někdy to fakt nevím ,když řadím na volantu,8 kvaltů je prostě nějak moc,no :-) jsem normální ? :-)[/quote]

Dobře ti tak! Kdyby si koupit manuál a tak si měl o 2 kvalty méně problémů......... :D
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

V manuálu to nedělaj :-)
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

Bad luck! ;)
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

970: a to motor nema zvuk? Nebo podle ceho radis? Ja mam taky 8 kvaltu a nejak mi udaj o tom co mam zrazenx nechybi..ale povetsinou jsem divnej ja : D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět