BMW M2 vs M3
Re: BMW M2 vs M3
Já bych řekl, že je chlazené vodou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jo, už jsem to zjistil. Nechal jsem odkaz v mém předešlém příspěvku.
Tož to je síla.........oželat el. okna, klimu a navi....v dnešní době, to nemyslíš vážně... Su moc zvědavý, jestli ten MPE bude natolik lepší než stock. Na babybmw se o tom pořád pilně diskutuje. Na UT je borec s M1410i, který tvrdí, že když pootevře střešní okno, tak slyší výfuk docela dobře. No nevím nevím, zkoušel jsem to předevčírem a slyšel sem kulový....maciak píše:HUD je pre mna jedina vec co naozaj v aute potrebujem, kludne ozeliem okna v elektrike, klimu, navi.
Ale ten komfort ze nemusi ani pohnut hlavou a hned vidis info o max rychlosti a vedla toho kolko ides je na nezaplatenie.
v 3ke mam HUD a budem horko plakat, hadam to MPE vykompenzuje
A sluch mas ok?:)olda píše:Tož to je síla.........oželat el. okna, klimu a navi....v dnešní době, to nemyslíš vážně... Su moc zvědavý, jestli ten MPE bude natolik lepší než stock. Na babybmw se o tom pořád pilně diskutuje. Na UT je borec s M1410i, který tvrdí, že když pootevře střešní okno, tak slyší výfuk docela dobře. No nevím nevím, zkoušel jsem to předevčírem a slyšel sem kulový....maciak píše:HUD je pre mna jedina vec co naozaj v aute potrebujem, kludne ozeliem okna v elektrike, klimu, navi.
Ale ten komfort ze nemusi ani pohnut hlavou a hned vidis info o max rychlosti a vedla toho kolko ides je na nezaplatenie.
v 3ke mam HUD a budem horko plakat, hadam to MPE vykompenzuje
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
.....co říkáš?
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ty woe,někdy to fakt nevím ,když řadím na volantu,8 kvaltů je prostě nějak moc,no jsem normální ?Bond007 píše:To nevis co mas zarazeno?970ka píše:Pro mě taky skvělá věc,ještě kdyby se tam ukazoval zařazený kvalt,to mi někdy serre,když to kalím,v M3 to asi jde ne ?olda píše:HUD - head up display. Promítá některé údaje jako na př. aktuální rychlost a navigaci před předním sklem. Údaje nejsou přímo v zorném poli, ale i tak není třeba ke sledování údajů klopit zrak. výborná věc....
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Pro mě taky skvělá věc,ještě kdyby se tam ukazoval zařazený kvalt,to mi někdy serre,když to kalím,v M3 to asi jde ne ?[/quote]
To nevis co mas zarazeno? [/quote]
Ty woe,někdy to fakt nevím ,když řadím na volantu,8 kvaltů je prostě nějak moc,no jsem normální ? [/quote]
Dobře ti tak! Kdyby si koupit manuál a tak si měl o 2 kvalty méně problémů.........
To nevis co mas zarazeno? [/quote]
Ty woe,někdy to fakt nevím ,když řadím na volantu,8 kvaltů je prostě nějak moc,no jsem normální ? [/quote]
Dobře ti tak! Kdyby si koupit manuál a tak si měl o 2 kvalty méně problémů.........
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
V manuálu to nedělaj
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Bad luck!
970: a to motor nema zvuk? Nebo podle ceho radis? Ja mam taky 8 kvaltu a nejak mi udaj o tom co mam zrazenx nechybi..ale povetsinou jsem divnej ja : D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW