nafta, nižší střední, cca 550tis s
Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s
Když nemůže LIII, tak Cruze asi taky bude moc velký. Pokud by šel, byl by rozhodně zajímavá volba.
Politiku některých firem opravdu nechápu. Mít za stejný peníze ve firmě Civic, 308,M3 na straně jedné nebo LIII, Cruze na straně druhé, tak začnu silně uvažovat, proč nedostat za peníze o moc víc...
Diesel chápu. Mimo městských aut bych zaměstnance k benzínu nepustil ani čichnout...
Politiku některých firem opravdu nechápu. Mít za stejný peníze ve firmě Civic, 308,M3 na straně jedné nebo LIII, Cruze na straně druhé, tak začnu silně uvažovat, proč nedostat za peníze o moc víc...
Diesel chápu. Mimo městských aut bych zaměstnance k benzínu nepustil ani čichnout...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
jen je otázka jestli by to stihl v rámci té samé práce
osobně bych si koupil golfa, je nejvíc šik a není to tak ohavně časté jako O2. druhák dřevíčko bych u obou oželel. A kupovat vybavenou O2 nebo golfa... pokud nemáš garáž, je v Praze... (nevím jak kulantně říci demence).
Jako firemní auto si kupovat výstřelky je blbost. (a tady se to některým nebude líbit, ale FIJ (frantíci, Taloši, Japončíci) výstřelky jsou)
osobně bych si koupil golfa, je nejvíc šik a není to tak ohavně časté jako O2. druhák dřevíčko bych u obou oželel. A kupovat vybavenou O2 nebo golfa... pokud nemáš garáž, je v Praze... (nevím jak kulantně říci demence).
Jako firemní auto si kupovat výstřelky je blbost. (a tady se to některým nebude líbit, ale FIJ (frantíci, Taloši, Japončíci) výstřelky jsou)
Slow and serious
kdybych musel do Compactu, tak bych volil Astru. Jako jediná se mi líbí. Možná ještě nový FoFo
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Také jsem doufal že budu za znalce, nebo alespoň klikařebeaumont píše: Získal bys buď pověst znalce (ten si uměl vybrat...) nebo šťastlivce (koukni na to jakou má kliku, italské auto a nekazí se mu...)
2.9T RWD
HM: Já Tě mám za znalce a mírného smolaře
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
http://www.mazda.cz/buyingamazda/promot ... ottom_left
MAZDA3 sedan Ceníková cena Bonus Akční cena
Mazda3 2.2D 150k TX PLUS 558 900 50 000 508 900
skoro bych řekl, že neni o čem
Když na to kouknete, tak TX+ je fajn vybavené auto
http://www.mazda.cz/upload/country/cs-c ... da3_cz.pdf
A v klidu to můžu parkovat venku a ještě (skoro)všechny pozávodim
Ale možná se ještě kouknu na toho Cruze, páč když jsem zatrhl všechno, tak jsem byl pořád pod půl mega a k velikosti - já myslel, že to je nižší střední
MAZDA3 sedan Ceníková cena Bonus Akční cena
Mazda3 2.2D 150k TX PLUS 558 900 50 000 508 900
skoro bych řekl, že neni o čem
Když na to kouknete, tak TX+ je fajn vybavené auto
http://www.mazda.cz/upload/country/cs-c ... da3_cz.pdf
A v klidu to můžu parkovat venku a ještě (skoro)všechny pozávodim
Ale možná se ještě kouknu na toho Cruze, páč když jsem zatrhl všechno, tak jsem byl pořád pod půl mega a k velikosti - já myslel, že to je nižší střední
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Je to nižší střední.
Deli: ses poVascoval - nemá fialky A taky ukazatel hladiny kapaliny pro otřikovače
Cenově nevyjde líp, ale zase S40 je méně hnusná, resp. S40 je pěkná.
Cenově nevyjde líp, ale zase S40 je méně hnusná, resp. S40 je pěkná.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
ten Cruze nevypada marne, to je fakt...ale zase jsem slysel casto mluvit o mensim vnitrnim prostoru...
JInak tu demenci omezeni velikosti taky nepochpim, kdyz to nestoji vic, tak nevim, co je kt omu vede.....v takove firme bych fakt chtel pracovat
JInak tu demenci omezeni velikosti taky nepochpim, kdyz to nestoji vic, tak nevim, co je kt omu vede.....v takove firme bych fakt chtel pracovat