New outback 2,5i nebo Mercedes C 200 4m.?
Re: New outback 2,5i nebo Mercedes C 200 4m.?
Ještě můžeš počkat na Passata Alltrack
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Koupit ženské GL500, to je psycho...ano občas potkám nějakou bloncku v X5, ale stejně to vypadá úplne divně...jako že jí její bohatej milej koupil mega hustý auto a ona snad ani neví, jak se to řídí Pokud opravdu nejezdí šílený vzdálenosti a jede s tím jenom do krámu pro rohlíky a na návštěvu k babičce 40 km, což si i psal, že bude jezdit krátké trasy, tak opravdu netuším pro kupovat todle. Je to moc velký a moc snobský i na mě a to jsem chlap a chudej taky nejsem. Nevím, kup ji brouka od VW v červený barvě s nálepkou berušky a bude to ok.
Todle auto je tak pro šéfa drogovýho kartelu, velkýho CEO nějaký firmy a nebo pro drsnou ženskou co si na to vydělá a použivá to pro pracovní cesty (zatím jsem takovou nepotkal). Ostatní v tom budou vypadat dost komicky....
Todle auto je tak pro šéfa drogovýho kartelu, velkýho CEO nějaký firmy a nebo pro drsnou ženskou co si na to vydělá a použivá to pro pracovní cesty (zatím jsem takovou nepotkal). Ostatní v tom budou vypadat dost komicky....
Dobrého známého manželka tím vozí denně děti do/ze školy, na Brabusáckejch černejch, snad 23" kolech, a snobsky ani divně v tom nevypadá..a to je dosti drobná
Mě by bylo totálně jedno, jak v tom kdo vypadá. Jestli ho chce, tak jí to kup.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
"Jestli ho chce, tak jí to kup." - Tak pokud nejde o love a praktičnost, tak samozřejmě může jezdit pro děcka a na nákup i v LaFerrari....ale podle mě se tu řeší blbiny a ženské stačí jakékoliv trošku lepší auto. A i ten passat se mi zdá velkej na kratší trasy.
Třeba si takovou káru zaslouží.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ty jediný jsi to pochopilM.Z. píše:Třeba si takovou káru zaslouží.
Je psycho koupit ženě GL 500 ? Kecy, každý ať koupi své drahé auto dle vlastní úvahy a možnosti. Navíc jsem psal, že jsme se dohodli koupit větší auto z důvodu následného využití jako rodinné, tedy dovolené s dětmi, atd. Já jezdím kvůli práci dodávkou (Viano), druhé auto mám vyloženě sportovní, tedy dvoumistne, takže GL jako rodinný vůz řízený ženou dává celkem smysl. Navíc žena má 180 cm a GL 500 si zaslouží
Dycky jak vidím drobnou bloncku v mega SUV za mega prachy (X5, Q7, RR, GL), tak si zpomenu na svýho bývalýho šéfa, kerej byl strašněj cynik:
Ta píchá ligu!
Ta píchá ligu!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
V poslední době jsem byl několikrát svědkem naprosto bravurního ovládání podobného mastodonta ženou, čili ne všechny to mají jen na vrážení do okolních aut
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3