Výběr SUV s dostatečně výkonným motorem
Re: Výběr SUV s dostatečně výkonným motorem
S Q7 po FL a Touaregom (mk2) mam nieco odjazdene, za mna urcite Touareg, jazdi lepsie, karoseria prehladnejsia, vnutri modernejsie. Q7 sice vyzera luxusnejsie, ale zastaralo, vnutri je to pocitovo aj realne mensie.
3.0 TDI je dobra volba, 4.2 TDI ma dlhsie prevody, v meste relativne maly rozdiel, mimo mesta citelny rozdiel.
V rodine jeden Touareg 3.0 na vzduchu je, okrem problemu s ventilom (auto nekurilo) ziadny problem, sem tam si vypyta liter oleja ale zatial nic vazne.
3.0 TDI je dobra volba, 4.2 TDI ma dlhsie prevody, v meste relativne maly rozdiel, mimo mesta citelny rozdiel.
V rodine jeden Touareg 3.0 na vzduchu je, okrem problemu s ventilom (auto nekurilo) ziadny problem, sem tam si vypyta liter oleja ale zatial nic vazne.
Tohle když vždycky čtu, otvírá se mi kudla v kapse.oxik píše:Přiseru se sem, hledáme náhradu za to rozsekaný Volvo XC90, jelikož to má být auto pro ženskou vozící děti do školy a školky + několikrát do roka dovolenou (zimní i letní), musí to být něco jako SUV (přes to vlak prostě nejede )
Cenově by se to mělo pohybovat kolem půl míče, požadavky jsou tedy vyšší posez, automat, silnější motor, vyhřívaný sedačky, alespoň xenony, spolehlivost. Palivo není důležité, stejně tak spotřeba..sice je auto většinou v městském provozu, ale často jezdí i delší trasy po dálnicích, cca 60% město/40% dálnice.
Nabízí se novější XC90 (cca 2010), ale na sautu jich moc nevyhovuje výbavou, buď chybí vyhřívaný sesle, navigace nebo xenony..apod. Ještě by možná zajímavá mohla být XC60, ale tam si nejsem jistý, jestli by vyhovovala.
Tiguan je moc malej, hlavně v kufru, Touareg ne..
Q5 je malá, ale taková Q7 3.0TDi? Máte někdo zkušenosti s motorem a obecně tím autem?
Mercedes ML/GL.. no asi ne, hlavně kvůli spolehlivosti, máme jich pár v okolí, dobře servisovaných a nic moc.
X5, mozna by se to dalo ukecat na Suberb 4x4, pripadne Multivan, ale Sup nebo Multivan se mel kupovat jako dalsi auto, ne jako nahrada za xc90
Napadá vás ještě něco víc, co byste doporučili, případně máte zkušenosti s vypsanými auty? Budu rád za každé info, díky
Můj překlad:
kráva, ideálně bolndýna, s culíkem a vyvalenejma očima od gumičky, brejle na čele, jezdí v 2,5T krávě, protože je to pipina, co jezdit neumí a je jí jedno, že na silnici je ještě někdo druhej. U marketu zaparkuje přes tři místa.
Sorry to není míněno na nikoho adresně, jen mám takovou krávu sousedku, co jezdí v Touargeu a je blbá jak punštok. proto tyhle auta absolutně nesnáším, protože ji vždycky vidím. Do města je to tragedie a z lidí, co obvykle tyhle auta mají, čiší arognace na sto honů.
Jinak jo, pro haranty na vození do školky je 2,5 T mastodont to ideální řešení. Se divím, jak mohla moje žena odvozit děti do školky 7km v zimě s favoritem...
Ještě jednou sorry, ale tohle jsem musel.
Hezký duševní výlev, takový nezaujatý, objektivní. Ty nenasloucháš ženským požadavkům, byť ulítlým? Ženská má vždycky pravdu.
Mě v SUV vůbec nevadí, větší množství pipin co neumí za volantem, sedí právě v malých autech, protože na velké si netroufnou.
Naopak obdivuju ty, které kočírujou dodávky, busy, trucky.
Mě v SUV vůbec nevadí, větší množství pipin co neumí za volantem, sedí právě v malých autech, protože na velké si netroufnou.
Naopak obdivuju ty, které kočírujou dodávky, busy, trucky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak nenapsal bych to až tak arogantně, ale myslím si totéž. Nevím jak dotyčné uvažují, ale možná ani neví, že si touto volbou "chci vypadat jako bohatá panička" mezi většinou populace vyslouží spíše přízvisko "jsem blbka". Každopádně vozit děti po městě do školky třilitrovým turbodieslem je vrchol arogance vůči spoluobčanům, přírodě a i těm vlastním dětem. Ony totiž dýchají největší měrou přesně to, co z toho zázraku výfukem leze.
Nastartovat to studené, a potom otevřít dveře a nakládát děti bych považoval možná i za zločin.
M.Z. Dík, popsals vlastně přesně definici blbky, ulítlé požadavky a přesvědčení o vlastní pravdě. A skoro bych řekl, že velkých aut se dožadují právě ty, co moc jezdit neumí, takže potřebují na to co za volantem páchají tank.
Nastartovat to studené, a potom otevřít dveře a nakládát děti bych považoval možná i za zločin.
M.Z. Dík, popsals vlastně přesně definici blbky, ulítlé požadavky a přesvědčení o vlastní pravdě. A skoro bych řekl, že velkých aut se dožadují právě ty, co moc jezdit neumí, takže potřebují na to co za volantem páchají tank.
Ja naopak, az bude polovicka jezdit s detma tak to urcite bude 2.5t krava abych mohl byt relativne v klidu kdyby se neco stalo protoze to ma naprostou prioritu pred vsim cos vyjmenoval
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Ještě, že vás tu hoši máme, úplně jste všem otevřeli oči.
Mnohem horší jsou naftové octávky, focusy, mégany apod.
To je zlo, pár jich kolem mně denně jezdí a půl minuty po jejich průjezdu je ještě cítím.
Mnohem horší jsou naftové octávky, focusy, mégany apod.
To je zlo, pár jich kolem mně denně jezdí a půl minuty po jejich průjezdu je ještě cítím.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zatímco motor s dvojnásobným objemem, vybavený naprosto totožnou technologií a rozpohybující dvojnásobnou hmotnost voní po fialkách. Ty na tom budeš s logikou uvažování asi stejně jako ta tvoje.
Spíš bych řekl, že jim fungujou katy a nějak je necítím, SUV nemáme a asi nikdy mít nebudem.
Jaký je rozdíl mezi ženskou s nesmyslným požadavkem na SUV a chlapem, který potřebuje ke štěstí 300k+?
Obojí nedává smysl, ale já si chci koupit po čem toužím, ne co se zdá někomu rozumné.
Máš pravdu, s logikou jsem na to podobně jako ta moje, no a co?
Jaký je rozdíl mezi ženskou s nesmyslným požadavkem na SUV a chlapem, který potřebuje ke štěstí 300k+?
Obojí nedává smysl, ale já si chci koupit po čem toužím, ne co se zdá někomu rozumné.
Máš pravdu, s logikou jsem na to podobně jako ta moje, no a co?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Cekal jsem, kdo s tim jako prvni prijde
Panove, tohoe vubec nereste, proste je takovy pozadavek a pokud je sponitelny, tak proc ne. Ano, dotycna je blond, ale rozhodne to neni mestska pipina co chodi s kamaradkama na kavicky a nakupovat do Vuittonu. Kdyz bylo auto v servisu, tak jezdila feldou bez posilovace a nestydela se v tom, takze tyhle veci bych vazne nechal stranou.
pp: Leguan byl prvni varianta, kterou jsem navrhl, ale je pro ne proste malej ..
emje, beny: diky za sdilene zkusenosti, Turka tedy podrobime zatezaku
Panove, tohoe vubec nereste, proste je takovy pozadavek a pokud je sponitelny, tak proc ne. Ano, dotycna je blond, ale rozhodne to neni mestska pipina co chodi s kamaradkama na kavicky a nakupovat do Vuittonu. Kdyz bylo auto v servisu, tak jezdila feldou bez posilovace a nestydela se v tom, takze tyhle veci bych vazne nechal stranou.
pp: Leguan byl prvni varianta, kterou jsem navrhl, ale je pro ne proste malej ..
emje, beny: diky za sdilene zkusenosti, Turka tedy podrobime zatezaku
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
každý ať si jezdí, v čem chce....když to nevadí té blondýně za volantem RR, tak no problem...
Leguan je opravdu malý...hlavně kufr = 0. V podstatě to samé je Q5, akorát v bleděmodrém.
4.2TDI do města není moc ideální, protože ten motor tam reálně nemá využití, akorát spotřeba je proti třílitru o dost vyšší.
Leguan je opravdu malý...hlavně kufr = 0. V podstatě to samé je Q5, akorát v bleděmodrém.
4.2TDI do města není moc ideální, protože ten motor tam reálně nemá využití, akorát spotřeba je proti třílitru o dost vyšší.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time