Univerzální zábavné auto

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Honza42
Letec

Re: Univerzální zábavné auto

Příspěvek od Honza42 »

Do Golfu R jsem omylem usedl a něco tak hrozného jsem dlouho neviděl. Ta kombinace černé s rádoby chromovaným na všem kam oko dohlédne připomíná nějakou čínskou herní konzoli z přelomu tisíciletí.
Jako jezdit to může pěkně, ale tohle bych neskous.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak to je samozřejmě věc vkusu...ale žádný chrom nebo jiná serepetička tohoto druhu ještě nikdy autu na jízdních vlastnostech nepřidala.
I když - popravdě nevím, o čem mluvíš, protože tohle mi nijak extrémní nepřijde: Obrázek

...když už tedy srovnáváme s OPC, tak mne by spíš vadilo to množství tlačítek, které jsou vlastně všude 8-x
Obrázek
No pain, no gain.
Vespa time \m/
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

Interier Golfu mi pride kvalitny a hodnotny, ale ergonomia taktiez nie je dokonala. Vadi mi ovladanie tempomatu na volante a celkovo mnozstvo a poprehadzovanie tlacidiel podla mna nelogickym sposobom. Kluc je vacsi ako obycajne a este je aj naopak otoceny, cize sa mi casto stava ze ho tam davam otoceny o 90 stupnov. A vybrat spravne meno v adresari na infotainmente je umenie.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ovládání tempomatu VW odkoukalo od Fordu, kde se již řadu let ovládá asi sedmi tlačítky na volantu. Souhlasím, že je to nesmyslné, nelogické a zbytečné. Zlatá páčka pod volantem nebo součást blinkru!
Pootočený klíč je také slušná ptákovina!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

já teda v Golfu R aktuální gen neseděl ale podle té fotky bych to taky nazval "chromovaný circus"... ale už sa to tu psalo mockát, hodnocení dyzajnu čehokoli je natolik induviduální záležitost, že tam prostě žádná objektivní pravda nemůže existovat.... zaplaťpánbu neska (stále ještě) máme možnost jakžtakž svobodné volby ...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

u fordu mi ovládání na volantu nikdy nevadilo, stejně tak mi vyhovuje v O3, ale třeba sada tlačítek ve phaetonu už mi teda příliš nesedí.

co znamená pootočený klíč? Jestli se nepletu tak O3 má jinak než jsou všechny starší škodovky a i VW a ten nový mi ted připadá, že takto je to správně.
Pravda vyděsí
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

koffee: procházel jsem svůj Dropbox a koukám, že jsem tvé auto potkal, když přijelo na saloon :ymcowboy:
2015-01-16 13.32.50 (kopie).jpg
No pain, no gain.
Vespa time \m/
slon
Autoškolák

Příspěvek od slon »

caute, sorry ze asi ukradnem temu ale aj tak sa tu uz riesia p*. Keby mal clovek chut na nejake zabavnejsie ale zase nie sportove auto nizsej strednej z obdobia cca 2008-2012 do ~8k€ tak co by ste odporucili? zopakujem ze nema to byt nejaky sportiak ale take auto ktore bude sluzit na bezne jazdenie ale zaroven sa niekedy clovek na tej okreske aj potesi z jazdy a nemoze to byt nejaka exotika ktoru u nas nejde zohnat (alfa 147?). moje tipy by boli mazda 3 mk2 2,0l, fofo mk2 2,0l. napada vas este nieco len tak narychlo?
koffee
Autoškolák

Příspěvek od koffee »

řidičBOB píše:koffee: procházel jsem svůj Dropbox a koukám, že jsem tvé auto potkal, když přijelo na saloon :ymcowboy:
Nj, to bude asi ono :) V Podbabě pracuješ, nebo jsi tam nějak často?

Jinak mám najeto aktuálně 2900 km (zhruba) a pořád mě hodně překvapuje zrychlení ;) Jediné, co bych vážně uvítal je 7 rychlostí - ta 6 je krátká a při 130 točí 3000 otáček a taky víc žere. Kdyby to bylo na 7° kolem 2300 - 2500 ot. bylo by to naprosto báječné B-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

řekněmě, že tam mám nějaké aktivity...ale nepracuji tam ;-)

To byl hlavní důvod, proč jsem si to auto nakonec nekoupil... Moje předchozí auto točilo velmi podobně - ve 160 na 6tku cca 4000ot :-( A krom zbytečně vysoké spotřeby, to dělalo i zbytečná "rámus"
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět