Sportovnější auto pro studenta.

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
speedy.kh
Autoškolák

Re: Sportovnější auto pro studenta.

Příspěvek od speedy.kh »

Tak tak.

Přijde mi mnohem bezpečnější uvědomělý řidič v 330Ci při 160km/h okresce, než do volantu hryzající vyjukaný týnejgr co honí pežota na svým maximu po okresce...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

kdo me zna, potvrdi, ze ja mam hodne nizke BLI, tedy brainless index. presto jsem behem prvnich par roku, co jsem mel ridicak, vyvedl na silnicich pod vlivem hormonu tolik veci, ze kterych mi dnes vstavaji vlasy hruzou na hlave, ze se desim zminek o mladeznicich riticich se po okresce 160. v cemkoliv.

nejde o vyjezdenost, o kvalitu aut nebo cokoliv jineho. dle meho nazoru to v 19 ci 20 nema v hlave nikdo natolik srovnane, aby nezacal delat kravoviny. staci horka letni noc, parta provokujicich kamosu v aute a trocha alkoholu. ne nadarmo jsou mladeznici nejrizikovejsi skupinou ridicu.

takze ja souhlasim s PP. ne kvuli neschopnosti zvladnout silne auto, naopak, znam par kluku pod 20, co auta ovladaji primo vyborne, ale kvuli mentalni nevyzralosti.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Nějak ale nechápu, jak výkon auta ovlivní duševní nevyzrálost. Myslím, že vůbec nijak... Když je někdo dement, tak se zabije i v Puntu...
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

speedy.kh píše:Tak tak.Přijde mi mnohem bezpečnější uvědomělý řidič v 330Ci při 160km/h okresce, než do volantu hryzající vyjukaný týnejgr co honí pežota na svým maximu po okresce...
sepiš si závěť, mladej B-)
Niko nadžanel ko kerdža
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

vasco píše:Nějak ale nechápu, jak výkon auta ovlivní duševní nevyzrálost. Myslím, že vůbec nijak... Když je někdo dement, tak se zabije i v Puntu...
to je samozrejme pravda. ja ale neresim dementy. clovek muze byt sebeukaznenejsi a stejne obcas dela kraviny. nebo jsi bez viny a muzes hazet kameny? a cim vetsi raze, tim vetsi skody.
Autoforum.cz
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Samozřejmě, já to RSo v 19cti pro jistotu hned rozstřelil :-D :-D :-D
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

to už je tak dloho jo? Se ani nezdá :D
SSS - vdechne tě do života
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Jj, v březnu to budou 4 roky :-D
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

vasco píše:Když je někdo dement, tak se zabije i v Puntu...
Já to nebudu brát osobně :D

Ale když porovnám spěchání po staré kolínské v Cliu RS a dnes to samé v Puntu "bez motoru", tak jsem se tehdy cítil mnohem bezpečněji i při podstatně vyšších rychlostech :(
2.9T RWD
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

v souvislosti se zacinajicimi ridici si stejne rikam, ze je uplne dementni, ze u nas nemame institut ridicaku s doprovodem. klidne od 16 a moznost ridit jen v doprovodu jineho starsiho ridice. mladosi by se vyjezdili a snad i trochu zklidnili. a taky se mi libi system, co maji ve Finsku. tam je povinnou soucasti autoskoly pobyt na polygonu.
Autoforum.cz
Odpovědět