maciak píše:Napodobne, ak by to bol mesiac naviac tak asi ano, dva mesiace ak by bolo mozne dat dovnutra alcantru namiesto koze, a ak by pribudol HUD.
inac radsej budem v july prazdit cesty
@Oldo dik za link, tam pisu aj o moznosti ineho interieru.
Inac offiko sprava od improtera par minut dozadu ze kod motora sa nemeni. Ale je mozne ze to ani oni este nevedia.
Vidíš, na tom jsem docela zapoměl. Kožená sedadla z Dakoty kůže a pro M2 žádná jiná volba není. Co to je BMW? Bída! Byl to také jeden z důvodů, proč jsem M2 nekoupil a šel do M3. (Opakuji, pouze jeden z důvodů). Dakotu jsem měl na sedadlech v X5, kterou jsem krátce před tím prodal. Děsně se mě v nich potila zádel. (Také jeden z důvodů prodeje. Namontovat sedadla s ventilací a změny v ECU po prodeji, by přišly na cca 200kkč). Určitě jsem tím pocením netrpěl sám, protože BMW nabízelo v X5 pro kožená sedadla také aktivní ventilaci sedadel. Měl jsem tenkrát na vybranou, buď ventilaci sedadel nebo HUD. Zvolil jsem HUD a z počátku jsem si myslel, že jsem udělal dobře, protože HUD je fantastická věc. No, měl jsem šáhnout hlouběji do měšce (který byl ale v tu chvíli ne poloprázdný, ale 3/4 prázdný), a zvolit obojí. Pokud máš zkušenost s Dakota kůží na sedadlech a zádel se ti v nich nepotí ani v létě, tak no problem. HUD momentálně není a pochybuju, že by ho při FL přidali. Není to totiž jednoduchá operace. Museli by přijít s novou palubní deskou. Jo, ty sedadla v M2 by se v nejhorším případě dala přečalounit. Také jsem to s X5 zvažoval.