Zabava na casy buduce za cca 25.000€ - solved with M3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zabava na casy buduce za cca 25.000€
Jo to je pravda ze som menil sedacky zo social na sportsitze s rovnakym calunenim, ale to beriem ako taku drobnost.
Nieco ako STAGE 2-3 na 135i bych napriklad urcite neriesil a nejake velke vymysla nie s podvozkom tiez nie.
Ale nieco ine je robit nejake upravy na 996 abo Kajovi a ine na Toyobaru..
Nieco ako STAGE 2-3 na 135i bych napriklad urcite neriesil a nejake velke vymysla nie s podvozkom tiez nie.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Pokial viem tak prve 35i este s dvomi turbami mali problem s motorom. Aj sa to prehrievalo. Toto by som si pred kupou jazdenky rozhodne osetril. Inak ma to vykon 306k a podvozkovo to zdaleka nie je na urovni caymana, takze rychlejsie to moze byt akurat od tej 2.7, ale tu by som urcite neriesil.Snowman000 píše:No pekne poporade...snad...
Prelustroval som test PJ na 135i coupe a vyzera to podla popisu presne co by sme aj chceli a jazdne to je kludnejsie ako 130i, ma to punc vynimocnosti, no zaroven to nekrici na vsetky strany (ala Corvetta), je to 2+2 a zaroven rychlejsie ako Kaja...
Len sa taktiez bojim, ze najst nezhuntovany a neztuzeny kus bude ties chvilu trvat...
Sajmik: Ano 996 a 987 trpeli na IMS, RMS, podla vsetkeho ale niektore motory menej, niektore viac ale malo by sa to tykat tak max 5% aut...pri mojom stasti to bude prave to jedno co kupime
Ale ani bavoracke motory nebudu uplny zazrak co sa tyka spolahlivosti...
Tento tyzden by sme chceli zacat trosku obiehat auta ktore su v SR a blizkej CR, uz len preto aby sme vedeli co nam sadne a co vylucit zo zoznamu.
987 Boxster/Cayman, 996 991, E82 135i Coupe, E89 Z4, E85 Z4 coupe, Toyobaru
Najviac problematicke boli motory v 996, v 987 3.2 (M97.1). Caymany S mali uz 3.4 (M97.2), tam sa to vyskytuje sporadicky. Kazdopadne existuje na to opravny kit.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Zabite ma ale toto je super
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-65 ... ml?ref=srp
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-65 ... ml?ref=srp
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Proč? Zabiješ se sám...50i řetěz!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jo, tyhle verze měly nějaké fatální průsery, něco s přehříváním některého válce a následnou mastnou opravou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vy mi davate...je tam vobec v tom vybere nieco co nesmrdi akutnou smrťou motora?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...častá byla i obdoba problému TSI motorů - protažení řetěze a poté kompletka motoru.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a nad m135i f20/21 ste nepřemýšleli? Do ceny by se nějaká 2012/2013 vešla
(http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1)
Jinak za mě z osobní zkušenosti ohledně 996, už bylo psáno, interiér archaický, auto z mého pohledu nehezký, pohodlí žádná sláva. Auto ve kterém jsem já jel, tak bylo tak rozvrzané, že mi ve 130 přišlo, že jedu 250. To bych se raději mrkl po Caymanu S (pokud bude v této ceně).
Jinak z toho, co tu ještě zaznělo, tak hezká víkendovka je Z4 35i (ale je pravda, že jsem trochu zatíženej na bmw, takže mě nebrat objektivně ).
(http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1)
Jinak za mě z osobní zkušenosti ohledně 996, už bylo psáno, interiér archaický, auto z mého pohledu nehezký, pohodlí žádná sláva. Auto ve kterém jsem já jel, tak bylo tak rozvrzané, že mi ve 130 přišlo, že jedu 250. To bych se raději mrkl po Caymanu S (pokud bude v této ceně).
Jinak z toho, co tu ještě zaznělo, tak hezká víkendovka je Z4 35i (ale je pravda, že jsem trochu zatíženej na bmw, takže mě nebrat objektivně ).
Je to samozřejmě podle chuti každého soudruha. Mě přijde, že v seriovým stavu lze nechat a spokojeně provozovat jen minimum víkendovek. Dlouhý převody, plyn bez reakcí, instalace svoru atd. Taková ta moderní ekonomicko-ekologická klasika.Snowman000 píše:Jo to je pravda ze som menil sedacky zo social na sportsitze s rovnakym calunenim, ale to beriem ako taku drobnost.
RWD
Pre menej narocneho vodica (podla poziadaviek co tu odzneli) by som urcite do vyberu zaradil aj 370Z. Za tie peniaze sa daju kupit pomerne slusne kusy a je to este auto zo starej skoly.