![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
benzínová jazdenka do 12k eur
Re: benzínová jazdenka do 12k eur
To by mě také zajímalo, protože tam co myslíš ty to neníbeaumont píše:kde se dá pořídit super kára za super peníze.![]()
![]()
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
KoPP: Dobře ty
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
2.9T RWD
KoPP: I takové potupy se občas některým skvělým autům dostane
http://www.aaaauto.cz/cz/cars.php?hptab ... model=1835
![Crying :((](./images/smilies/20.gif)
http://www.aaaauto.cz/cz/cars.php?hptab ... model=1835
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
tak jedna Delta stale v hre je, ale vsetko je otazka pristupu predajcu. V piatok by som mal vediet viac.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
Seat Leon 1.8TSI sa oddnes neda kupit. Jedine v specialnej verzii FR, v ktorej je kopa udelatok, co zasadne nechcem, inak je ten motor uz mino ponuky. Milion modelov automobiliek v ponuke, ale vyber zufalo maly. Same kôpky elektroniky s motormi z mixerov alebo s vybracnou doskou v zakladnej vybave (turbodiesle). Des a hruza.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
nejaka skladovka v reichu se nenajde?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
A nenašla by sa v ČR nejaka skladovka? Je tu niekto od zdroja? Podľ info z dneska je 1.8T u leona vo vybave Style dostupna, ale iba s DSG. Ma niekto skusenosti s kombinaciou 1.8T + DSG?
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
Ziadne skladovky Seat Leon 1.8T Style nie su nikde v okolitych statoch. Smola. JEdina alternativa co sa tyka ceny je u nas Fiat Bravo.
Alebo nieco vacsie jazdene, tak do 3-4 rokov. Je to bieda. Najst vyhovujuce auto s benzinom je dost tazke, vsetko zaujimave boli diesle.
Alebo nieco vacsie jazdene, tak do 3-4 rokov. Je to bieda. Najst vyhovujuce auto s benzinom je dost tazke, vsetko zaujimave boli diesle.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
dost pech. ovsem taky presny obraz dnesni reality. ja po podobnem shaneni nakonec koupil starsi Imprezu
Autoforum.cz
Aj mr. Janda spominal Imprezu tusim s dvojlitrom 2.0, skusim poobzerat ci je nieco k mani, samozrejme jazdenka. Celkovo som z dostupnej ponuky aj novych aut sklamany. Este je tu moznost spravit nejake vymeny v rodine a pre otca zobrat Fluence. Ale skusenost s renaultom u nas ziadna.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz