GTD + STI
Re: GTD + STI
no a pak je teda možnost se plácnout před kapsu a vzít A45 AMG na půl roku
https://www.naoperak.cz/operativni-leas ... -a45-40742
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
@Stepan
ad Sti vašeho papá
Takže autorizovaný servis Subaru ochotně předává úplně cizím osobám osobní informace o klientech a detailní info o jejich vozidlech? To je velmi zajímavý přístup.
A údajný člen "klubu" Subaru za základě těchto skutečností předpokládal, že člověk, který si koupí novou drahou a značně neekonomickou hračku na občasné poježdění, se jí najednou bude mít zájem levně zbavit? Zjevně spolek subaristů není žádná Mensa.
ad Sti vašeho papá
Takže autorizovaný servis Subaru ochotně předává úplně cizím osobám osobní informace o klientech a detailní info o jejich vozidlech? To je velmi zajímavý přístup.
A údajný člen "klubu" Subaru za základě těchto skutečností předpokládal, že člověk, který si koupí novou drahou a značně neekonomickou hračku na občasné poježdění, se jí najednou bude mít zájem levně zbavit? Zjevně spolek subaristů není žádná Mensa.
Jde ještě o starý model A45. Myslel jsem, že fotky jsou ilustrační, ale...Stepan píše:A45 AMG na půl roku
naoperak.cz píše:Fotografie daného MB jsou autentické, to co vidíte, v tom můžete i sedět
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...jo, jako popisky u Touaregů: benzín manuál nebo i u V8 TDI: nafta manuál
Odborníci - to se pozná!
Odborníci - to se pozná!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nevim jak moc velka exotika je STI, ale zrovna jsem jednu v patek potkal.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Kámoš má stejnou na druhém konci republiky
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Lachende Bestien
- Letec
Vkus a facky jsou různé - osobně se mi vnější vzhled STI tedy vůbec nezamlouvá, naopak působí téměř odpudivě.
Design Imprez z devadesátek a nulek byl podle mě výrazně povedenější.
Na druhou stranu chápu, že automobilky potřebují chrlit stále nové modely, aby zase aspoň na pár let nasytily věčně hladové konzumenty technologických a designových produktových "novinek", a neustále přicházet jen se špičkovými návrhy je prakticky nemožné.
Ovšem pokud se člověk designem exteriéru moc nezabývá a překousne nechutnou spotřebu, dokážu si představit, že STI může být velmi zábavná hračka pro dospělé děti.
Design Imprez z devadesátek a nulek byl podle mě výrazně povedenější.
Na druhou stranu chápu, že automobilky potřebují chrlit stále nové modely, aby zase aspoň na pár let nasytily věčně hladové konzumenty technologických a designových produktových "novinek", a neustále přicházet jen se špičkovými návrhy je prakticky nemožné.
Ovšem pokud se člověk designem exteriéru moc nezabývá a překousne nechutnou spotřebu, dokážu si představit, že STI může být velmi zábavná hračka pro dospělé děti.
Update:
STI - je v garáži na nabíječce, bez sněhu to prej není ono. Nedávno u nás byl tátův kámoš s Bullitem a tatík se asi zamiloval.
GTD - přestalo žrát olej, žere chladící kapalinu. Nazury Continentaly PC6. Zbejvá 15kkm / listopad tohodle roku. Tak snad vydrží nad zákonným vzorkem.
Dotaz -> Na podzim budu potřebovat koupit minimálně dva osobáky, další případně podle nabídky. Kterej dealer by uměl dát slevičku pro kombinaci Škoda + VW / Audi? Případně i + SCANIE / MAN?
STI - je v garáži na nabíječce, bez sněhu to prej není ono. Nedávno u nás byl tátův kámoš s Bullitem a tatík se asi zamiloval.
GTD - přestalo žrát olej, žere chladící kapalinu. Nazury Continentaly PC6. Zbejvá 15kkm / listopad tohodle roku. Tak snad vydrží nad zákonným vzorkem.
Dotaz -> Na podzim budu potřebovat koupit minimálně dva osobáky, další případně podle nabídky. Kterej dealer by uměl dát slevičku pro kombinaci Škoda + VW / Audi? Případně i + SCANIE / MAN?
Cerny nebo bily STI bych klidne mohl, ten 90's design by mi nevadil. Na vsech subaru se kterejma jsem jel bylo supr, ze je z nich dobre videt ven (nizky dvere, tenky sloupky), jak to ma STI?ctrl_j píše:Nevim jak moc velka exotika je STI, ale zrovna jsem jednu v patek potkal.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Za mě dobrý. Ale pocitově mi interiér přijde trošku klaustrofobní, přijdu si v tom takovej zapadlej. Což bude asi pro navození rallye feelu a taky tím, že jsem vysokej a tlustej