Volba auta A6 - BMW5
Re: Volba auta A6 - BMW5
Na 15 - 20tkm asi nemá smysl uvažovat o naftě a IMO ani o LPG.
530i bude asi nejjistější. FSI má přímý vstřik, takže o potenciální problém více.
btw. myslím že ani 525i (520i) by neudělala špatnou službu. Lépe než Mondeo pojede určitě
530i bude asi nejjistější. FSI má přímý vstřik, takže o potenciální problém více.
btw. myslím že ani 525i (520i) by neudělala špatnou službu. Lépe než Mondeo pojede určitě
2.9T RWD
V zadání nikde nebylo, aby to jelo lépe než mondeo. V zadání je komfort a spotřeba.
520i/525i/520d s tím, že prostoru bude méně než v Mondeu.
IMHO 520d ve 120/130kW verzi odpovídá s výhradou místa ideálně požadavku.
Při tomto zadání bych se podíval ještě po Volvu V70. Možná bude zadání plnit lépe než BMW nebo AUDI. Při preferenci komfortu bych zvažoval i výměnu BMW za MB E220CDI.
520i/525i/520d s tím, že prostoru bude méně než v Mondeu.
IMHO 520d ve 120/130kW verzi odpovídá s výhradou místa ideálně požadavku.
Při tomto zadání bych se podíval ještě po Volvu V70. Možná bude zadání plnit lépe než BMW nebo AUDI. Při preferenci komfortu bych zvažoval i výměnu BMW za MB E220CDI.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Děkuji všem za rady
Budu projíždět co mi nej sedne pod ruce. V potaz vemu rady ohledně motorizaci. Díky mooc
Budu projíždět co mi nej sedne pod ruce. V potaz vemu rady ohledně motorizaci. Díky mooc
520iA jsem málem koupil místo 120dA a nebyl to teda žádnej lenoch. Jen se ukázalo, že konkrétní kus byl strašnej vrak...
jako benzinovou verzi?
Jo, píšu 520iA...
no ja se proto radeji zeptal jeste jedou
Jakože 2.2 125kw? A lenoch proti čemu? 1er má o 5kw míň, tak to je pak raketa?vasco píše:520iA jsem málem koupil místo 120dA a nebyl to teda žádnej lenoch. Jen se ukázalo, že konkrétní kus byl strašnej vrak...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
To je sice príma volba, ale shánět 3.0+manuál+MP je fakt docela makačka v době, kdy je skoro každý auto dA Na MP bych se vyfláknul, nevidim důvod proč by ho měl chtít, nic mu to nepřinese... (myslim podvozek a spol., volant je něco jiného... )Yngwie píše:Moje volba 530i E60 07/2007+ mpacket manuál ... minimální náklady na provoz ... žádné potenciální repase automatu, žádné vstřiky a žádné turba. Náklady na provoz jsou jednoznačně nižší u ojetého auta (brzdy odchází mnohem později než u těžkého dieslu a to samé podle mě platí pro přední tlumiče a celkově přední nápravu). Taky jsem měl 3litrového diesla a už by mě k tomu nikdo nedostal, pokud by to nebyl služebák a nenazdil bych okolo 50-60tkm a více.
souhlas, LPG bych taky řešil... Já nevim, jestli se mu 5er bude líbit, jestli to přece jen nebude maléHondaMan píše:Na 15 - 20tkm asi nemá smysl uvažovat o naftě a IMO ani o LPG.
Jinak auto je príma, o tom žádná 525i 160kw v manuálu by se mu mohla líbit...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Díky, ale asi zůstanu u audi A6, má ladnější tvary.
Jinak co se motoru týče prostudoval jsem tento odkaz http://audiklub.cz/forum/tema/152297-co ... -krasavice (celý) a volba motoru je asi jasná. Není skoro z čeho 4,2 v plynu nebo 3 TDi.
Díky za reakce, snad ten můj kus bude povedený
Jinak co se motoru týče prostudoval jsem tento odkaz http://audiklub.cz/forum/tema/152297-co ... -krasavice (celý) a volba motoru je asi jasná. Není skoro z čeho 4,2 v plynu nebo 3 TDi.
Díky za reakce, snad ten můj kus bude povedený