BMW M2 vs M3
Re: BMW M2 vs M3
Dakujem chalani. postnem potom foto
Praveze dufam ze stihnem predfacelift.
Co pocuvam tak su take zmiesane pocity z faceliftu, lebo okrem led nic moc pozitivne.
Ak ho stihnem tak auto bude za 6 tyzdnov
Ak nie tak za 2.5 mesiaca , trocha dlha cakacka, ale posral som to s vyberom, kebyze sa rozhodnme o dva dni skorej tak bude do mesiaca
Praveze dufam ze stihnem predfacelift.
Co pocuvam tak su take zmiesane pocity z faceliftu, lebo okrem led nic moc pozitivne.
Ak ho stihnem tak auto bude za 6 tyzdnov
Ak nie tak za 2.5 mesiaca , trocha dlha cakacka, ale posral som to s vyberom, kebyze sa rozhodnme o dva dni skorej tak bude do mesiaca
A to už je teď standard, takové dodací lhůty?
Co má vůbec facelift obsahovat? Vím zatím o jiném typu motoru a teď ty LED.
Co má vůbec facelift obsahovat? Vím zatím o jiném typu motoru a teď ty LED.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
mam celkom dobre kontakty v bmw, ale myslim ze to teraz je plus minus standard.
@MZ vies aj o konkretnych zmenach na motore?
@MZ vies aj o konkretnych zmenach na motore?
Detaily nevím, jen jsem zaslechl, že by to měl být motor určený přímo k divizi M. Stejný jako M3-M4? Možná. Tohle je asi dobrý důvod k počkání na FL, ale jestli bude opravdu tak lepší, to se uvidí.
Já jsem spokojen s výkonem, spotřebou a ani olej žáden nevzal, resp. nechce dolít. M135i mi vzal 1-2l na 15tkm.
Já jsem spokojen s výkonem, spotřebou a ani olej žáden nevzal, resp. nechce dolít. M135i mi vzal 1-2l na 15tkm.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
prave mi volal dealer, ze u faceliftu je zmeneno oznaceni motoru!!!
tedy opak toho, co celou dobu tvrdili. zatím neznam podrobnosti, ale zjistuji.
objednavku bych okamzite zrusil a pockal na FL
tedy opak toho, co celou dobu tvrdili. zatím neznam podrobnosti, ale zjistuji.
objednavku bych okamzite zrusil a pockal na FL
kdyby tam dali stejny motor s vykonem M3, nejsem si jist, ze by to bylo dobře. M3 povazuju za nepovedeny auto s mizernou trakci, ackoli mnozi tvrdi, ze competition pack to vyresil...
Ahoj preco rusit objednavku.
ved ked budem chciet FL tak si posuniem vyrobu, doteraz to slo pri kazdom bmw co som objednaval.
Ja som pocul ze to mam mat viac tlmiaceho materialu a ma to byt trocha tazsie a ze cen ma ist hore o 4-5k, co niecom ochotny zaplatit za svetla a mozno +10k.
Ale rad to zmenim ak budu nejake radikalne zmeny
Dakujem za kazde info
ved ked budem chciet FL tak si posuniem vyrobu, doteraz to slo pri kazdom bmw co som objednaval.
Ja som pocul ze to mam mat viac tlmiaceho materialu a ma to byt trocha tazsie a ze cen ma ist hore o 4-5k, co niecom ochotny zaplatit za svetla a mozno +10k.
Dakujem za kazde info
Třeba adaptivní tempomat, nebo nějaká účinnější verze start-stopu
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Mizerna trakce? Mne teda prislo, ze to drzi famozne. (Nebo se tohle pozna blikanim kontrolky trakce :-DDD ...)Ted píše:kdyby tam dali stejny motor s vykonem M3, nejsem si jist, ze by to bylo dobře. M3 povazuju za nepovedeny auto s mizernou trakci, ackoli mnozi tvrdi, ze competition pack to vyresil...
Mrkni se na tento article.....http://www.bmwpages.com/2018-bmw-m2-changes/maciak píše:Ahoj preco rusit objednavku.
Dakujem za kazde info