![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Nova robotnicka dodavka
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nova robotnicka dodavka
Já to bral "jakože předváděčku", která nikdy předváděčkou nebyla, ale pneu tam kupoval prodejce. Musím kouknout, co tam jsou za zimáky ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
ahoj, budes mi tie pneu vediet pozriet do pondelka? nech mi stihnu prist do buduceho vikendu
dobre, diky ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
nechcem ist z budejovic do kosic na letnych, na pocasie este neni spolah... a buduci vikend by som sa uz rad vozil![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
testy na tie Ckove pneu som nenasiel ziadne, a nechcem kupovat len tak na blind, asi napisem do tej vasej temy o pneu
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
nechcem ist z budejovic do kosic na letnych, na pocasie este neni spolah... a buduci vikend by som sa uz rad vozil
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
testy na tie Ckove pneu som nenasiel ziadne, a nechcem kupovat len tak na blind, asi napisem do tej vasej temy o pneu
diki, nokian WRC3, presne tieto som si vcera vyhliadol na internete, a vravel som si ze by bola haluz keby si ich mal aj ty ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Nokiany máme jak letní tak zimní na dodávkách a bez problémů. Jinak smutný, že mám v TP přesně tyhle dodávkový rozměry na sedanu
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
Taky je používáme už celkem dlouho.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
bob, da sa na tvojom vypnut ASR? dneska na blate mi to trebalo, a neprisiel som na to...
u osobakov sa to vypina cez menu na radiu, tu ale take menu neni, tak som pozrel do navodu, a vraj na palubovke je gombik na to.
sedel som tam 20min v aute jak puk s navodom v ruke ale taky gombik som v aute nenasiel
u osobakov sa to vypina cez menu na radiu, tu ale take menu neni, tak som pozrel do navodu, a vraj na palubovke je gombik na to.
sedel som tam 20min v aute jak puk s navodom v ruke ale taky gombik som v aute nenasiel