New outback 2,5i nebo Mercedes C 200 4m.?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Abre
Autoškolák

Re: New outback 2,5i nebo Mercedes C 200 4m.?

Příspěvek od Abre »

Me jsou treba srdecne u zadele tvrde plasty a interier z devadesatych let, pokud nevrze.
Na co u me Subaru vzdycky dojelo, kdyz uz se dostalo do vyberu jako XV, byla otresna dynamika benzinovych verzi.
Ale na primestske dojizdeni pro maminu s ditetem, jako druhe auto v rodine, tak to asi jo.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Mě osobně přijde Outback docela hezkej. Není to žádný dílo od pininfariny, ale rozhodně mě design neurazí. Naopak Mercedesy na mě působí vulgárně a uvnitř zase "cigánsky", jediné GL můžu. Co si o tom budou myslet sousedi by mi bylo buřt, ale nečekal bych, že SUbaru vs Mercedes bude extra rozdíl - pořád to bude velký drahý nový auto - konečnou volbu bych nechal na manželce, přecijen v tom bude jezdit ona :) Kdybys nezavrhoval VW navrhl bych Tiguana, to je poměrně příjemné městské a příměstské vozítko
DoubleSix
Pan Řidič

Příspěvek od DoubleSix »

Tiguan je moc příjemné vozítko. Řekl bych, že nejlepší SUV ve své třídě.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Tak musím rehabilitovat MB C. Když jsem s tím jel před rokem s jedním z prvních kusů, se základním interiérem - slabota, materiálově na úrovni BMW, povrzávávní. Dnes jsem jel s C-klasse s interiérem exclusive (na palubce jsou švy, jako u kůže) a to bylo úplně jiné kafe. Ani vrznutí, solidnost a materiály, které člověk u MB čeká.

Takže hodně záleží na packetu interiéru.
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Jinak tedy new Passat je skutečně uvnitř velmi příjemný. SuperB naprosto zklamal. Oproti Passatu mi přišel hodně ošizený. Prostě je tam všechno materiálově horší než v Passatu. Rozdíl mi přišel jako Adidas a Adibas...
Back to basics.
Příčina -> následek
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Souhlas...mám z toho podobné pocity.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Zrovna jsem měl možnost sedět v MB C. Obložení nebylo ve všech testech přítomné "černý lesklý klavír", ale nějaké tmavé strukturované dřevo. A to se mi líbilo víc. Sedačky kůže+mikrovlákno, pěkný, pohodlný. Pracoviště řidiče mi přijde příjemné, dostatečně široké na běžnou postavu, působí kvalitním a hodnotným dojmem. Sedadlo řidiče jde spustit hodně dolů, což už ne u všech současných aut jde. Dozadu se mi už nastupovalo ne úplně pohodlně. Musel jsem se vedle auta už "vytvarovat" (přidřepnout) abych si dovnitř sednul. Jak v předu auto působí prostorným dojmem, vzadu se už dospělý necítí komfortně. A pokud si dá řidič sedadlo opravdu dolů, tak si vzadu nemáte kam schovat nárty.
MB-B-int400.jpg
watchfan
Autoškolák

Příspěvek od watchfan »

Takže subaru je ze hry... Bohužel, pro nás jednoznačně lepší celek ve všech směrech, design určitě ne prvoplanivite krásný, ale je to skvělé auto. Žena má problém s krční pateri a opěrka hlavy, která je více přesunuta, ji při delší cestě působila šílené bolesti. Sklon a výška jdou sice nastavit, ale "něco" ji tam neskutečně vadí, u Foresteru to nebylo tak výrazné. Škoda, sama byla z auta nadšená, ale nedá to :( Ve výběru tedy Mercedes C a... A nevím, jak nemá ráda Suv, tak lehce zvýšená pozice za volantem outbacku jí byla velmi příjemná. Nějaký zvýšený kombík by to řešil, u MB nic není, hledám, patram.
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

A nechceš jí koupit tiguana jako kompromis?
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

vovlo v60 cross country jste zkusili?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět